Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Absolventii claselor a VIII-a au trecut de prima proba a Evaluarii Nationale GALERIE FOTOAstăzi, 23 iunie 2014, 166 617 de absolvenți ai claselor a VIII-a au fost așteptați în sălile de examen pentru susținerea primei probe din cadrul examenului de Evaluare Națională 2014. Începând cu acest an, nota obținută la examen va avea o  pondere de 75% din media de admitere la liceu, 25% urmând să reprezinte mediile obținute de-a lungul anilor de gimnaziu. Profesorii spun că subiectele au fost abordabile și că au așteptări mari de la elevii lor.

Candidații au susținut în prima zi a săptămânii proba la limba și literatura română. Intrarea în sălile de examen s-a  făcut cu 30 de minute înainte de începerea examenului, adică la 8:30. Ca și la Bacalaureat, elevii nu au avut voie să intre în sălile de examen cu materiale ajutătoare, telefoane sau orice mijloc care le-ar permite comunicarea cu exteriorul. Orice încercare de comunicare cu un alt elev sau copiere după distribuirea subiectelor este considerată fraudă și atrage eliminarea candidatului din examen și notarea lucrării cu 1. Tentativa de fraudă se pedepsește la fel. Durata de rezolvare a subiectelor a fost de 120 de minute. Rezolvarea subiectelor pe ciornă sau pe foaia ce conține subiectele multiplicate nu se iau în considerare.

În cadrul Liceului „Dimitrie Cantemir”, 24 de absolvenți ai clasei a VIII-a vor susține astăzi proba la Limba și Literatura Română. La Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” s-au înscris pe listele de examinare 96 de elevi. „Prima zi a examenului a decurs normal, fără nici un incident. Subiectele au fost abordabile și avem așteptări mari de la elevii noștri pentru că s-a muncit mult cu ei”, a declarat pentru Darabaneni.ro, prof. Florea Lucian, directorul Școlii Gimnaziale „Leon Dănăilă”.

Calendar Evaluare Naţională 2014
23 iunie - limba română
24 iunie – limba maternă 2
5 iunie – matematică
27 iunie – afişarea rezultatelor parţiale
1 iulie – afişarea rezultatelor finale
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Liceul „Dimitrie Cantemir”Evaluarea Nationala
9:47 pm Luni, 23 Iunie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare