Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Şedinţă de CL cu premierea veteranilor, seniorilor şi a celor mai tineri dărăbăneni ai anului GALERIE FOTO

Forfotă mare în Sala  de şedinţe a Primăriei la ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local (CL), care a fost una festivă în cadrul căreia veteranii dărăbăneni, cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie, dar şi familiile cu copii noi-născuţi anul acesta au primit câte o diplomă şi un premiu în valoare de 200 de lei.

Preşedintele de şedinţă Lucian Florea a propus la început un moment de reculegere în memoria eroilor Revoluţiei din decembrie 1989. Nu a lipsit şi în acest cadru festiv duelul PSD-PNL, social-democrata Galia Hrimiuc fiind aleasă preşedinte de şedinţă pentru primele două luni ale anului 2017, după ce a primit mai multe voturi (7) faţă de 5, cât a acumulat liberala Zîna Andronic. 

Conducerea Primăriei a împărţit 23 de diplome veteranilor dărăbăneni, „în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru contribuţia adusă la eliberea teritoriului românesc şi independenţa statului român”, primarul Liviu Hrimiuc urându-le acestora La mulţi ani! Între timp şi-a făcut apariţia în sală şi Moş Crăciun.„Felicitări şi mulţi ani înainte!” le-a urat edilul şef al urbei şi celor 18 familii din Darabani care au împlinit în 2016 50 de ani de căsătorie, cărora le-a înmânat „diplomele de aur” şi câte 200 de lei. „Primăria şi Consiliul Local Darabani a hotărât să elibereze câte un certificat de bun-venit noi-născuţilor. Anul acesta, comunitatea dărăbăneană a câştigat un important membru… Bine aţi venit printre noi şi să ne auzim numai de bine” a mai spus primarul Hrimiuc. „Sper ca iniţiativa noastră să fie de bun augur. Dacă în trecut, au fost premiaţi doar cei mai în vârstă, am vrut anul acesta să le acordăm atenţie şi celor mai tineri” a declarat pentru Darabaneni.ro, viceprimarul Alin Gîrbaci. 86 de familii au intrat în posesia „Certificatului de bun venit” şi au fost premiate cu câte 200 de lei.

Consilierul local independent Dan Tîrniceru-Ifrim le-a urat şi el celor prezenţi Sărbători fericite şi a propus premierea multiplei campioane la karate, Bianca Andronache, cu suma de 10000 lei. De asemenea, Lucian Florea a propus şi el ca în viitor, elevii dărăbăneni care obţin rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare să fie recompensaţi financiar de către autorităţile locale. 

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini de la acest eveniment (foto: Vasile GRIGORAŞ)
Te-ar mai putea interesa si:  Lucian FloreaDan Tîrniceru IfrimConsiliul Local DarabaniZina AndronicGalia HrimiucLiviu HrimiucAlin Girbaci
6:31 pm , 25 Decembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare