Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Bani de la CJ pentru iluminatul public, reteaua de apa, carburant si drumuriConsiliul Judeţean Botoşani, întrunit în şedinţă ordinară la finalul lunii iunie, a alocat din cota de 20% din sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale, din cota de 18,5% din impozitul pe venit şi pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale 271 mii lei, 209 mii lei, respectiv 100 mii lei unităţii administrativ-teritoriale din Darabani, în total suma de 580 mii lei noi. Edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie, spune că niciodată banii alocaţi pentru susţinerea proiectelor din oraşul de pe malul Prutului nu vor fi suficienţi, oricât de mare ar fi suma. „Deși banii nu acoperă investițiile care ar fi necesare în Darabani, pe lista priorităților noastre se află extinderea iluminatului public, dezvoltarea reţelei de alimentare cu apă, asigurarea carburantului pentru şcoli în sezonul rece şi balastarea drumurilor”, a declarat pentru Darabaneni.ro, primarul Aroșoaie. (foto: btonline)


 
6:27 pm Miercuri, 04 Iulie, 2012

3 Comentarii la “Bani de la CJ pentru iluminatul public, reteaua de apa, carburant si drumuri”

 1. darabanean spune:

  Bravo!Va transmit Felicitari cand si noi darabanenii vedem ceva facut concret cu banii astia!

 2. Inv.Gh.Ilas-Brasov spune:

  Chiar daca nu mai locuiesc in Darabani,parca ma simt mandru cand vad procuparile noului edil al orasului,de a face tot ce este posibil ca acesta sa arate mai frumos si cel mai important lucru e ca locuitorii sa simta schimbarea si un confort mai bun.

 3. Marius spune:

  Daaa, se preocupa noul primar de se rupe. Cu tot sprijinul politic pe care il are a reusit sa ia aceeasi bani pe care burlacu ii lua singur, fara niciun sprijin. Frumos trai o sa avem urmatorii 4 ani. Doamne ajuta

 4. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Zilele Nordului sub clar de lună...Cei 7 ani de acasă...LA MULȚI ANI!

Sondaj
Sunteți de acord ca ședințele Consiliului Local Darabani să fie transmise live de către televiziunea locală sau online?

   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare