Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Reducere de 10% la plata integrală a taxelor şi impozitelor locale

Până la data de 31 martie 2011, dărăbănenii beneficiază de o reducere de 10% la plata integrală a impozitelor şi taxelor locale”, ne anunţă primarul Ghiorghi Burlacu. Această facilitate se adresează persoanelor fizice şi juridice, care trebuie să achite impozitele pe clădiri, terenuri şi mijloacele de transport, calculate pentru anul 2011. Altfel, contribuabilii pot plăti aceste taxe în două tranşe, una până la sfârşitul lunii martie, iar a doua până în ultima zi a lunii septembrie. Cei care nu şi-au achitat aceste obligaţii până la data de 30 septembrie vor plăti penalităţi de 2% din cuantumul sumei datorate la stat. Plata anticipată a contribuţiilor fiscale, care beneficiază în acest caz de bonificaţia de 10 %, se face la casieria Primăriei Darabani, până pe 31 martie. Programul normal de lucru al casieriei este de luni până vineri, între orele 8:00 şi16:00. „Dacă va fi necesar, vom prelungi programul de funcţionare al casieriei”, a mai adăugat edilul urbei.   
7:57 pm Joi, 24 Februarie, 2011

1 Comentarii la “Reducere de 10% la plata integrală a taxelor şi impozitelor locale”

  1. cineva spune:

    normal ca prelungeste programul cand e vorba sa primeasca bani

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare