Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Un adolescent dărăbănean a realizat o piesă hip-hop, după drama de la Caracal VIDEO”Impresionat de neglijența Poliției Române, eu împreună cu un prieten Cazan Daniel (Nikolas), am decis să facem o piesă în stil Hip-Hop despre tragedia de la Caracal care a îngrozit România” ne comunică Dănuț Adrian Vieriu, alias Dixy, elevul Liceului ”Dimitrie Cantemir” care mai precizează:

Sunt de părere că într-o țară membră U.E. în anul 2019 nu se poate întâmpla asemenea fărădelegi. Nu e posibil așa ceva...eu ca cetățean român nu sunt de acord să întâmple așa. Mă gândesc acum că în locul acelor fete putea fi oricine...chiar și iubita mea..credeți-mă că aș lua-o razna, nu e normal așa ceva, am ajuns să ne fie frică să ieșim pe stradă. La noi trebuie să moară oameni ca să luăm măsuri și nici în acest caz, nimeni nu face nimic. Prin acestă piesă vrem să aducem o schimbare în România, vrem să batem cumva obrazul Poliției Române.

Scopul acestei melodii a fost să deschidem ochii lumii, legat de ceea ce se întâmplă în țara noastră și am avut marea dorință ca piesa să fie ascultată de foarte multă lume, pentru a primii și a ne înțelege mesajul. În prezent suntem mulțumiți de munca depusă și vă oferim această piesă scrisă din inimă, cu durere în suflet și cu drag în același timp, în memoria fetelor ucise în Caracal.

Condoleanțe pentru aceste suflete nevinovate ucise în Caracal, și nu uitați români: Treziți-vă,din somnul cel de moarte! Piesa a fost înregistrată la SwiftStudio Records și, ca de obicei, pe partea audio s-a ocupat Eduard iar pe partea video m-am ocupat eu. S-a muncit foarte mult pentru acestă melodie, a fost programată de pe 27 iulie și după câteva zile lungi de muncă și eforturi am reușit ca să o lansăm” susține tânărul artist pentru Darabaneni.ro

Mulțumim mult pentru sprijinul acordat. Vreau ca prin acestă piesă să schimbăm ceva în România fiindcă, în caz contrar, o să ne luăm adio de la țara noastră. Rămâneți pe aproape fiindcă vor urma multe alte proiecte muzicale cu un subiect ce nu s-a mai discutat niciodată, a conchis adolescentul dărăbănean.Te-ar mai putea interesa si:  drama de la CaracalAlexandra MacesanuLuiza Melencu
10:00 pm Luni, 05 August, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare