Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Arosoaie catre Soptica: „N-are nimic ca ati intarziat, spitalul este deschis tot timpul” VIDEONerăbdători să redeschidă spitalul cât mai repede, dărăbănenii au început inaugurarea noii unităţi sanitare cu 10 minute mai devreme de orele 11:00. Primarul Aroşoaie a glumit pe seama deputatului liberal, Costel Şoptică, care a intrat la 11:03 în holul secţiei exterioare de la Darabani a Spitalului Judeţean.

Şoptică a precizat că a „dansat braţ la braţ” cu senatorul Mihăilescu pentru a finaliza demersurile de redeschidere a unităţii spitaliceşti din Darabani. Deputatul liberal a mulţumit managerului Spitalului Judeţean, Gheorghe Damian, pentru susţinere precizându-i şefului spitalului, mai în glumă, mai în serios, să aibă grijă în mod special de secţia dărăbăneană din subordinea sa. „Felicitări pentru deschiderea secţiei exterioare, dar în mod special pentru punctualitatea cu care aţi făcut-o, astăzi la ora 11:00, şi îmi cer scuze faţă de d-voastră. Chiar dacă mi s-a părut mie că am întârziat doar 3 minute, am întârziat” a spus Costel Şoptică. „N-are nimic, spitalul este deschis tot timpul”, a fost replica edilului şef, Aroşoaie, moment în care sala a izbucnit în râs.

Vreau să vă spun că eu am fost în această zonă, a Colegiului Darabani, împreună cu d-l Şerban Mihăilescu şi am avut întotdeauna o relaţie directă cu toţi alegătorii de aici, potenţiali pacienţi ai acestui spital şi cei mai mulţi şi-au manifestat neîncrederea că această unitate spitalicească se va redeschide, iar noi am avut de luptat foarte mult...Îmi doresc ca aici standardele actului medical să nu fie cu nimic mai prejos decât cele de la Spitalul <<Mavromati>>, pentru că sunteţi secţie. Aşa cum este tratat un pacient acolo, aşa trebuie tratat şi la Darabani, şi după ştiinţa şi dorinţa mea aşa va fi” a mai precizat Şoptică.
Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăŞerban MihăilescuCorneliu Aroşoaie
9:29 am , 17 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare