Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Violeta Ungureanu

Sărbătoare cu 100 de felicitări, tablouri și...îmbrățișări „Copiii ne definesc timpul” GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 26 Februarie, 2017

Copiii, ajutați de părinți sau bunici, au realizat machete care au cuprins câte 100 de piese, prezentând simbolistica lucrării lor. Momentul culminant al zilei a fost participarea la Parada numărului 100, cei mici mărșăluind prin școală în frunte cu Violeta Ungureanu, în aplauzele colegilor lor, a părinților, bunicilor și cadrelor didactice, printre acestea și Angelica Crețu, directorul unității de învățământ. De asemenea, elevii au participat și la ...  continuare »

Fara comentarii »

DĂRUIND, CÂŞTIGI UN ZÂMBET Acţiune derulată la Dorohoi de elevi ai Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” FOTO

Marti, 15 Martie, 2016

„La baza acestui demers s-a aflat dorinţa comună a elevilor dărăbăneni, profund marcaţi de vremurile grele, pe care cei aflaţi singuri, părăsiţi de rude şi prieteni, bătrâni sau bolnavi, le traversează şi mai ales determinaţi de dorul unui mărţişor dăruit celor care au uitat poate că primăvara a bătut şi la fereastra uitării sufletelor lor” ne-a mărturisit Violeta Ungureanu, prof. înv. primar la Şcoala Gimnazială din Darabani. 60 de persoane au ...  continuare »

Fara comentarii »

„Când tehnologia ne înghite…” Elevii dărăbăneni i-au colindat primii pe botoşăneni. „…Ei merită toată aprecierea noastră” FOTO & VIDEO

Miercuri, 18 Noiembrie, 2015

Elevii Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” care compun corul „Lumina lină” şi sunt coordonaţi de înv. Violeta Ungureanu au participat week-endul trecut la festivalul-concurs interjudeţean de colinde şi datini româneşti „Trec Magii prin Vatra Moldovei”, care a avut loc la Hotelul Rapsodia din Botoşani. Dărăbănenii au obţinut locul al III-lea, premiul de autenticitate folclorică, premiul de excelenţă al organizatorilor şi premiul de popularitate ...  continuare »

Fara comentarii »

Schit Oraseni, poarta spre cer de langa Botosani. 400 de ani de istorie GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 03 August, 2014

„Ce a făcut părintele aici?! Frumos, tare frumos” ne întîmpină un enoriaş pe aleea îngustă din faţa bisericuţei de lemn... „Nu credeam că există un loc atât de frumos, atât de aproape de Botoşani” ne mărturiseşte un altul. De acest loc se leagă destinul unei familii din Darabani, Ioan şi Violeta Ungureanu, care cred că „au fost chemaţi” pe pământul sfânt unde sunt înmormântaţi 250 de călugări şi maici. Biserica din Sch ...  continuare »

Fara comentarii »

În căutarea „Visului de primăvară”. Pelerinaj la Dorohoi şi Schit Orăşeni GALERIE FOTO

Duminica, 08 Aprilie, 2012

Ultimele două zile de „şcoală altfel” au fost dedicate activităţilor cu caracter religios, în uvertura Sărbătorilor pascale. Joi, 5 aprilie, educatoarea Camelia Cazacu a organizat şezătoarea intitulată „Cuvântul care zideşte”. Un grup de copii însoţiţi de părinţi şi cadrele didactice Anişoara Hrimiuc, Filomica Gheorghiciuc, Violeta Ungureanu şi Dana Bajureanu au pornit în pelerinaj prin Dorohoi şi au ajuns până la Schit Orăşeni, de lângă ...  continuare »

1 Comentariu »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare