Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Georgieni care doreau sa ajunga ilegal in Spania, opriti la Prut de politistii de frontiera FOTO


 
Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut au depistat în zona de responsabilitate doi bărbaţi, care au încercat să intre ilegal în România.

În data de 10 noiembrie a.c., în cadrul unei acţiuni de colaborare cu autorităţile de frontieră din R. Moldova, poliţiştii de frontieră români au fost informaţi ca două persoane încercau să treacă râul Prut şi să intre pe teritoriul României. Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut au depistat, la scurt timp, pe direcţia localităţii de frontieră Mitoc, în apropierea malului românesc al râului Prut, persoanele şi au procedat la legitimarea lor. Lucrătorii noştri au stabilit că sunt doi bărbaţi care nu vorbesc limba română sau o limbă de circulaţie internaţională şi au asupra lor două cărţi de identitate bulgăreşti.În vederea stabilirii identităţii şi efectuării cercetărilor persoanele au fost conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut. În urma verificărilor specifice efectuate cu sprijinul autorităţilor din R. Moldova şi din declaraţiile bărbaţilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că aceştia sunt: A.K. şi G.L., cetăţeni georgieni, în vârstă de 34 respectiv 42 ani, care au trecut râul Prut cu ajutorul unei saltele pneumatice, cu intenţia de a intra ilegal pe teritoriul României, urmând ulterior să se deplaseze în Spania.Lucrătorii noştri au mai stabilit că cele două cărţi de identitate sunt false. Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi  uz de fals. La finalizarea cercetărilor bărbaţii au fost predaţi autorităţilor de frontieră ale statului vecin” se precizează într-un comunicat emis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Citiţi pe aceeaşi temă:
Georgieni opriti la Oroftiana de politistii darabaneni din drumul ilegal spre Schengen FOTO

Georgieni opriti la Oroftiana de politistii darabaneni din drumul ilegal spre Schengen FOTO


Georgieni opriti la Oroftiana de politistii darabaneni din drumul ilegal spre Schengen FOTO
Te-ar mai putea interesa si:  politisti de frontieratrecere ilegala a frontierei de statSectorul Politiei de Frontiera Radauti Prutgeorgieni
8:16 pm Marti, 11 Noiembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare