Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Mihai Turcanu de Ziua Medicului Veterinar: „Ma mandresc ca fac parte din marea familie a medicilor veterinari”Candidatul liberal la Parlamentul European, de profesie medic veterinar, a trimis colegilor de breaslă printr-un comunicat de presă urările sale cu ocazia Zilei Medicului Veterinar. Politicianul botoşănean le-a transmis medicilor că problemele lor şi-ar putea găsi rezolvarea în Capitala Europei, acolo unde Mihai Ţurcanu doreşte să ajungă după alegerile europarlamentare din 25 mai. Redăm în cele ce urmează comunicatul lui Ţurcanu.

Medicina veterinară din România se află la moment aniversar și se mândrește cu o istorie frumoasă legată de data de 15 mai. Pe 15 mai 1861, Domnitorul Alexandru Ioan Cuza a dat un decret semnat prin care a început să funcționeze „Școala de Medicină Veterinară”, în cadrul „Școlii de Medicină și Farmacie”, înființată de Carol Davila. Tot pe 15 mai, dar zece ani mai târziu, 14 medici veterinari au semnat o „Declarațiune” care a stat la baza înființării „Asociației Medicilor Veterinari din România”. Aceasta a fost desființată în 1949, pentru ca pe 15 mai 1971 să se reînființeze, iar ulterior să fie denumită „Asociația Medicilor Veterinari din România”. La al VI–lea Congres Național de Medicină Veterinară din 1994, ziua de 15 mai a fost aleasă ca fiind „Ziua Națională a Medicului Veterinar”.Astăzi, medicina veterinară din România are peste 6.000 de reprezentanți activi. Profesia de medic veterinar este una liberală și independentă, cu organizare autonomă, și servește apărării sănătății animalelor și sănătății publice. „Mă mândresc că fac parte din marea familie a medicilor veterinari români cărora vreau să le transmit un mesaj de felicitare pentru aniversarea noastră! Sunt medic veterinar și cunosc problemele cu care profesia noastră se confruntă, iar prin bunele relații pe care le am cu colegii din județ și din țară, voi putea duce problemele noastre în Capitala Europei, acolo unde își pot găsi rezolvare”, a declarat medicul veterinar Mihai Țurcanu, candidat la Parlamentul European pe listele PNL.
Te-ar mai putea interesa si:  Mihai TurcanuParlamentul EuropeanZiua Nationala a Medicului Veterinarmedic veterinar
5:52 pm Joi, 15 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare