Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

DIMITRIE CANTEMIR nu a putut detrona REGINA, in Cupa Coca-Cola de la Dorohoi GALERIE FOTO & VIDEO


Liceenii dărăbăneni s-au „antrenat” (scor 19-0) cu elevii Liceului „Anastasie Başotă” din Pomîrla, au câştigat la limită (scor 3-2) cu echipa Colegiului „Grigore Ghica” din Dorohoi, dar nu au contat (scor 1-8) în faţa celor de la „Regina Maria” din municipiul vecin.

Prima partidă a zilei de duminică din Cupa Coca-Cola a început cu aproximativ o oră întârziere, până când prof. Chirica Puşcaşu i-a convins pe organizatori că nu e corect ca liceele „Dimitrie Cantemir” din Darabani şi „Grigore Ghica” din Dorohoi să joace un meci eliminator, în timp ce „Anastasie Başotă”, care s-a dovedit a fi cea mai slabă echipă din zona Dorohoi, să fie „propulsată” în faza următoare. Astfel, dărăbănenii au debutat împotriva elevilor din Pomîrla, cărora le-au marcat nu mai puţin de 19 goluri, fără a primi nici unul. Adrian Stîncă, de departe cel mai bun jucător al dărăbănenilor, a ridicat Sala Polivalentă în picioare după ce a marcat de pe linia careului său de 9m. Emanuel Bujor a fost goalgeterul Liceului „Dimitrie Cantemir” în acest meci, reuşind să marcheze de şase ori, dar a terminat repede benzina. Marius Avădănei a greşit decisiv cu „Grigore Ghica”, amfitrionii din Dorohoi reuşind deschiderea scorului, dar şi-a recuperat repede greşeala marcând apoi un gol foarte frumos.

Dorohoienii au avut şi un jucător eliminat pentru proteste, iar dărăbănenii s-au impus greu, în final, cu 3-2. Elevii profesorului Chirica Puşcaşu erau deja epuizaţi înainte de startul meciului decisiv cu campionii judeţului, echipa Liceului „Regina Maria” din Dorohoi. Cum-necum, Marius Avădănei a reuşit egalarea, după ce dorohoienii au deschis scorul, conform cursului jocului. Adrian Stîncă şi-a dirijat echipa din defensivă, dar atacul dărăbănenilor nu a contat, iar mijlocul a lipsit cu desăvârşire. În aceste condiţii, partida s-a transformat într-un galop de sănătate al dorohoienilor în faţa unor dărăbăneni anesteziaţi, „Regina Maria” respectându-şi statutul de favorită a Cupei Coca-Cola din judeţul Botoşani.

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto
Te-ar mai putea interesa si:  Chirica PuşcaşuLiceul „Dimitrie Cantemir”Liceul „Regina Maria” DorohoiCupa Coca ColaLiceul „Anastasie Basota” PomirlaColegiul „Grigore Ghica” Dorohoi
6:02 pm , 10 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare