Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PREMIUL I și calificare la faza finală a concursului național ”Vom transmite mai departe povestea satului Concești” FOTO & VIDEO

7 copii din Parohia Concești împreună cu preotul Alin Constantin Aroșoaie au participat marțea trecută la etapa eparhială a concursului național catehetic ”Hristos, sufletul satului meu”, obținând premiul I și calificarea la faza finală a concursului, care va avea loc în perioada 20-21 mai la Patriarhia Română.

La concursul care a avut loc în Sala Sinaxar din cadrul Muzeului Mitropolitan Iași au participat mai multe parohii din județele Botoșani, Iași și Neamț care au prezentat lucrări în cadrul a 3 secțiuni: literară, artistică și multimedia. La secțiunea literară au fost prezentate ”operele”, așa cum le numește preotul Alin Aroșoaie, de către elevii: Delia Prisacariu (”Biserica de altă dată”), Antonia Acsinte (”Învierea lui Hristos, înnoirea vieții noastre, ”Rugăciune pentru profesori și elevi”), Alexandra Pintilei (”Cel mai cel sat din Moldova”) și Izabela Guceanu (”Omul sfințește locul”).


La secțiunea artistică au fost prezentate două melodii pline de emoții (”Jos sub crucea răsturnată” și ”Cântec pentru bunica”), interpretate de Delia Prisacariu, respectiv Sorina Avasiloaei. Mirela Avasiloaei și Antonia Acsinte au desenat în creion biserica din satul lor. În cadrul unor ateliere de lucru, copiii au realizat și o machetă cu instituțiile comunității lor, ouă roșii, cruci și porumbei. Să nu uităm filmul ”Satul meu ca o poveste” foarte bine realizat de Cosmin Armeanu, clip prezentat de Darabaneni.ro într-un articol anterior.
”Mulțumim membrilor echipei proiectului dar și celorlalte persoane care ne-au ajutat în pregătirea pentru această etapă și îi felicităm  pentru implicare și dăruire. Vom transmite povestea satului Concești și tradițiile sale mai departe” a transmis pe contul său de Facebook, pr. Alin Constantin Aroșoaie.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini

 
Citiți pe aceeași temă: Tinerii din Concești au câștigat concursul național catehetic „Hristos: sufletul satului meu” FOTO & VIDEO
Te-ar mai putea interesa si:  ConceştiConstantin Alin Arosoaie
4:48 pm , 12 Mai, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare