Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Copii de la clubul Bushido Darabani, campioni naţionali la karate FOTO


La doar un an de la înfiinţare, filiala din Darabani a CS Bushido începe să culeagă roadele. Week-endul trecut, sportivii antrenaţi de Ovidiu Andrei au obţinut două locuri I, trei locuri II şi patru locuri III la Campionatul Naţional de Karate-Do Shotokan de la Braşov.

La competiţia din oraşul de la poalele Tâmpei au participat 280 sportivi din 27 de cluburi din ţară. Micii karateka din Miorcani, Iasmina Bechean şi Victor Luchian au ocupat cea mai înaltă treaptă a podiumului, dar şi ceilalţi sportivi dărăbăneni s-au comportat excelent, ţinând cont că, majoritatea sunt la prima participare la un turneu de mare anvergură. „A fost oboseala cam mare, fiecare cum a avut noroc. E o stare de stres, de foarte mari emoţii pentru copii, în primul rând, dar şi pentru mine şi pentru părinţi. Au foarte mari emoţii când se văd singuri pe tatami faţă în faţă cu adversarul. Pentru prima participare la un campionat naţional, nu avem ce comenta, s-au descurcat foarte bine” a declarat pentru Darabaneni.ro, sensei Ovidiu Andrei.

„Supravieţuim”Cu toate că au rezultate peste aşteptări, clubul din Darabani este la limita supravieţuirii, fiind susţinut în prezent doar de Constantin Poleac, cel considerat pionerul karate-ului botoşănean. Reprezentanţii CS Bushido speră ca unul-doi oameni de afaceri dărăbăneni să pună umărul la susţinerea clubului, în condiţiile în care copiii din Darabani au posibilităţi limitate de practicare a sportului în cadru organizat. 


„Încă supravieţuim. Sunt 15-16 copii, încă reuşim să scoatem costurile. Neavând prea multe obţiuni, aceşti copii s-au axat pe karate şi încearcă să o facă cât mai bine. În Botoşani, încearcă foarte multe să facă şi nu reuşesc nimic” ne-a mai precizat Ovidiu Andrei. În prezent, părinţii plătesc câte 60 de lei pe lună pentru copiii care fac câte două antrenamente pe săptămână la Darabani.

VEZI rezultatele obţinute de sportivii CS Bushido Darabani la Campionatul Naţional de Karate-Do Shotokan de la Braşov:
Locul I: Bechean Iasmina -shobu ippon indiv. fem. 8-9 ani;
         Luchian Victor-shobu ippon indiv.masc. 6-7 ani.   
Locul II: Bordianu Roxana-shobu ippon,indiv.fem.10-11ani;
    `    Bordianu Andreea-kata indiv. fem. cadeţi;
         Luchian Victor-kumite indiv. masc.6-7 ani, wkf.
Locul II: Pînzariu Teodora Andreea- shobu ippon indiv. fem.10-11 ani;  
         Bordianu Andreea-shobu ippon indiv. fem. cadeţi;
         Bordianu Andreea-kumite echipe fem. cadeţi; 
         Bordianu Roxana- kata indiv. fem., 10-11 an.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  CS Bushido BotosaniOvidiu AndreiBushido DarabaniClubul BushidoConstantin PoleacCampionatul National de Karate
10:08 am , 05 Aprilie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare