Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevi și cadre didactice de la școlile Rădăuți-Prut și Miorcani implicați în acțiunea de ecologizare LET’S DO IT, ROMANIA! FOTO

Elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială nr. 1 Rădăuți /Școala Gimnazială nr. 2 Miorcani au răspuns apelului general și au participat la acțiunea de ecologizare desfășurată în cadrul proiectului "Let's Do It,  Romania!".
 
Pornind de la premisa  lui  Melodie Beattie conform căreia nu-i putem schimba pe alții, dar dacă ne schimbăm pe noi putem înceta schimbarea înfățișării Pământului, aceștia și-au propus să curețe localitatea în care locuiesc, și în același timp să ofere un exemplu pozitiv și demn de urmat. Ziua de Curățenie Națională s-a amânat cu o săptămână în județ ca urmare a condițiilor climatice nefavorabile. Cu toate acestea, vremea nu i-a împiedicat să răspundă prezent la  îndemnul campaniei de educație ecologică pe 25 septembrie 2021.

Din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2 Miorcani au participat elevi din clasele 0, a II-a, a III-a, a IV-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a, însoțiți de doamnele învățătoare Rumega Mihaela, Dumitraș Alina-Gabi, Gavrilescu Oana-Mihaela, Purice Cristina și doamnele diriginte Nistor Amalia, Moga Adina-Liliana, Căruceru Loredana. Din cadrul Școlii  Gimnaziale nr. 1 Rădăuți-Prut, au participat elevii claselor V-VIII, îndrumați de diriginții Postolachi Vasile, Covaș Simona și Matei Ionela.”Participanții au colectat  deșeuri în mod selectiv, îmbinând bucuria de a fi împreună cu implicarea în igienizare. Elevii au înțeles îndemnul campaniei LET'S DO IT ca un apel spre autoeducație și conștientizare a impactului pe care îl au activitățile umane asupra mediului.Nu putem aspira la o viată sănătoasă dacă nu avem un mediu curat! We did it, Rădăuți-Prut!” a precizat prof. Adina-Liliana Moga.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini
 
 Te-ar mai putea interesa si:  Scoala RadautiAdina Moga
1:46 pm , 26 Septembrie, 2021

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare