Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VARA NU-I CA IARNA 266 de someri darabaneni in evidentele AJOFM „Sunt foarte putini”

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoşani a publicat numărul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Astfel, la finele lunii iulie, oraşul Darabani avea 266 de şomeri, din care 143 femei. Violeta Dragotă, şefa AJOFM Darabani, consideră că este o cifră foarte mică, în comparaţie cu lunile de iarnă, când numărul şomerilor creşte considerabil.

Numărul şomerilor diferă foarte mult de la o luna la alta. În iulie sunt foarte puţini, iar în august numărul lor a mai crescut pentru ca au venit absolvenţii, în timp ce iarna, începând cu 1 decembrie sunt cei mai mulţi” a declarat pentru Darabaneni.ro, Violeta Dragotă, şef al punctului de lucru din Darabani a AJOFM Botoşani.Din punct de vedere statistic, oraşul Darabani „stă bine” în ce priveşte numărul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, faţă de Ştefăneşti, care, la o populaţie de două ori mai mică ca a Darabaniului, avea în 31 iulie 376 şomeri, în schimb, locuitorii celorlaLte oraşe precum Săveni, Flămânzi sau Bucecea îşi găsesc mai uşor de lucru, cel puţin vara, din moment ce figurează în evidenţele AJOFM cu 169, 122, respectiv 97 şomeri.

VEZI AICI locurile de muncă declarate vacante la data de 25 august 2014 şi
programele de formare profesională pentru care se organizează înscrieri în
perioada următoare .
Te-ar mai putea interesa si:  AJOFM BotosaniAJOFM DarabaniAJOFM Botosani punct de lucru DarabaniVioleta Dragota
2:58 pm Sambata, 30 August, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare