Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

A avut loc ceremonia de constituire a noului Consiliu Local Darabani GALERIE FOTO

Joi la prânz, a avut loc în cadru restrâns datorită pandemiei de coronavirus, ceremonia de învestire a noilor aleși dărăbăneni în frunte cu primarul Mihai-Alin Gîrbaci.

După ce mandatele noilor aleși au fost validate de Judecătoria Darabani, aceștia au depus joi jurământul în prezența prefectului județului, Dan Nechifor, și a senatorului liberal Costel Șoptică, dar și a secretarului Cancelariei prefectului, Emil Moga. În afară de prefect, la masa prezidiului ședinței de Consiliu Local, au stat secretarul orașului, Paulică Zahariea, dar și cel mai vârstnic consilier local, Ghiorghe Caba, alături de cei mai tineri aleși, respectiv Adrian Mețler și Vlad Apachiței.

”Vă doresc mult succes la îndeplinirea importantelor responsabilități care vă revin” le-a transmis prefectul județului, noilor aleși dărăbăneni. Așa cum Darabaneni.ro v-a informat a doua zi după alegerile locale din 27 septembrie, noul Consiliu Local Darabani este acum format din următorii 17 politicieni: Adrian Mețler, Dumitru Dănilă, Constantin Acsinte, Vlad Apachiței, Gheorghe Bejinariu, Alina Dobrincu, Constantin Florea, Vasile Floria, Dănuț Hrimiuc, Petrică-Tichel Bărănceanu, Silviu Barbacariu, Marin Cimpoi, Victor Zaharia, Dan Tîrniceru-Ifrim, Ghiță Merticariu, Ghiorghe Caba și Zîna Andronic. (foto: MD Studio Art)Click pe fotomontaj pentru a viziona mai multe imagini. Revenim cu un clip video și alte informații de la acest eveniment   
Te-ar mai putea interesa si:  Consiliul Local DarabaniCL Darabani
9:35 pm Joi, 22 Octombrie, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare