Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CL a votat extinderea retelei de apa si modernizarea strazilor VEZI CAREEdilii dărăbăneni au analizat în ultima şedinţă extraordinară de Consiliu Local tema extinderii reţelei de alimentare cu apă pe strada 1 Decembrie, de la nr. 425 la 455, pe o distanţă de 640 metri liniari. Pentru acest proiect există deja întocmit studiul de fezabilitate. Zona respectivă nu a fost alimentată cu apă după executarea programului SAMTID, iar acum se are în vedere realizarea acestei lucrări, odată cu racordarea locuinţelor de pe această stradă la reţeaua de apă, urmând să se efectueze şi canalizarea pentru apa pluvială.

De asemenea, modernizarea reţelei de drumuri de 15.194 m se va face, în parte, pe baza unor studii de fezabilitate din anul 2008, reactualizate, iar străzile din zona centrală vor fi modernizate în baza unor studii noi, pe o distanţă de 3360 m. „Există promisiuni ferme de la Consiliul Judeţean că vom fi sprijiniţi prin alocarea de fonduri, atât pentru partea de proiectare şi studii de fezabilitate, cât şi pe cea de execuţie a lucrărilor” a precizat primarul Corneliu Aroşoaie. În aceeaşi ordine de idei, bugetului local a fost rectificat cu +757, 8 mii lei, cele mai importante sume fiind alocate pentru drumuri (100 mii lei), spital (30 mii lei), studii de fezabilitate pentru proiectele propuse (10 mii lei) şi dotarea Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă cu o electropompă (4 mii lei) şi o sirenă (2 mii lei).VEZI în continuare drumurile propuse pentru modernizare:

Pentru reactualizare studiu de fezabilitate şi corelare cu reţeaua de utilităţi:
Sat Bajura: Str. Şcolii- 2074 m, str. Apusului – 187 m, str. Muncii - 1035 m;
Cartierul Corneşti: Str. Veteranilor – 235 m, Str. Şcolii- 742 m, str. Şt. Luchian – 356 m, Str. Al. I. Cuza 731 m;
Cartierul Teioasa: Str. Iasomiei – 1929 m, Str. Crinilor 795 m, Str. Col Şchiopu C-tin 2963 m;
Cartierul Suseni: Str. Libertăţii - 574 m, str. N. Iorga – 530 m, Str. D. Brândză – 1606 m;
Cartierul Bombeni: str. Muncitorului – 1437 m.
TOTAL: 15194 m
Pentru elaborare studiu de fezabilitate:
Cartierul Suseni: Str. Dreptăţii – 200 m, Dragoş Vodă – 602 m;
Cartierul Bombeni:  Str. Soarelui - 560 m, str. Ion. Vodă – 495 m, Str. Muncii – 130 m, Str. C. Stere – 225 m, Str. T. Vladimirescu 196 m;
Cartierul Mărgineni: Str. Unirii - 952 m.
TOTAL: 3360 m

12:33 pm Luni, 16 Iulie, 2012

7 Comentarii la “CL a votat extinderea retelei de apa si modernizarea strazilor VEZI CARE”

 1. Pentru spune:

  Votez Pentru !

 2. ser spune:

  rog pe,, badia CORNEL AROSOAIE,sa ne spuna concret in ce consta ,,modernizarea acestor strazi,,doua-trei camioane cu pietris imprastiat cu lopata ,sau ceva plan de ,,UE,,cu canalizare pe una din parti ale strazii cu tuburi si archete,bordilio pe ambele parti ,asfaltate sau pavatesa stim si noi in ce noroi intram cu aceasta ,,,MODERNIZARE, MODERNIZARE,,,,,,,,

 3. e spune:

  sa fii sigur ca e vorba de balast imprastiat cu lopata.......... ca doar masinile de la transghe tre sa faca bani...

 4. anonim m. a. spune:

  extinderea retelei cu apa nu este propusa si str.piscului.luminita.buleandra?nu avem nevoie de apa si noi..banii nostrii nu merg?platim doar.

 5. anonim spune:

  Cartierul Teioasa de ce nu este in planul de modernizare a drumurilor? Pentru ca de fapt in acte el e asfalat, dar cineva a FURAT banii? Probabil aceeasi persoana care e acum la conducere... ?

 6. CATALIN PRIBEAGU spune:

  Anonimule,daca ai sta sa citesti tot articolul,ai vedea ca strazile Crinului,Iasomiei,Col.Schiopu sunt din Teioasa.A fost o eroare de redactare.CE TARE ESTI IN A TRAGE CONCLUZII DESPRE FURAT!

 7. anonim spune:

  Cand am citit articolul, cartierul Teioasa nu era pe lista. Si da, in acte, strazile principale din Teioasa sunt asfaltate. Daca nu ma crezi, intereseaza-te si cauta acte.

 8. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare