Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CUPA DARABANENI.RO RELOADED Cea mai importantă competiţie de fotbal în sală revineDupă trei ani de secetă, la iniţiativa unor tineri dărăbăneni entuziaşti, una dintre cele mai importante competiţii de fotbal în sală din judeţ revine în oraşul de pe malul Prutului. Cupa Darabaneni.ro va avea loc în perioada 14-19.12.2015.

Şi anul acesta am găsit înţelegere la Primărie şi Şcoala Gimnazială "Leon Dănăilă" care ne pun la dispoziţie Sala de sport a instituţiei de învăţământ, iar datorită bunăvoinţei unor sponsori precum II Tîrniceru, REC, consilierul local Alin Gîrbaci, ALCAROM, Casa ANDREI, DED COM, Sagrod şi Casa M&R, premiile vor fi consistente şi la finalul celei de-a patra ediţii a Cupei Darabaneni.ro. Îi vom putea vedea în acţiune pe fostul jucător al FC Botoşani, Alexandru Stancoschi sau pe atacantul echipei SC Bacău, Robert Grumezescu, şi şi-au anunţat prezenţa echipe din Dorohoi, Havârna, Vlăsineşti sau Dumbrăviţa.

Taxa de înscriere este de 100 de lei de echipă (5+1 în teren, 8 jucători în lot). Echipele interesate se pot înscrie la Cupa Darabaneni.ro până cel târziu miercuri, 9 decembrie, orele 18:00, primii veniţi fiind şi cei serviţi. În competiţie vor fi înscrise maxim 10 echipe. Organizatorii şi-au propus ca înainte de marea finală să aibă loc un meci între o echipă de old-boys a oraşului Darabani şi o selecţionată a aleşilor locali. Darabaneni.ro mulţumeşte pentru susţinere şi profesorilor de sport Mihai Rusu şi Ovidiu Ştefănucă.


Partenerii media ai întrecerii sunt TVDarmir şi publicaţia BTOnline
 
Relaţii suplimentare se pot obţine şi la tel:  0745906930, 0747858515 sau 0746974844

VEZI AICI Regulamentul competiţiei şi click AICI pentru a descărca formularul de înscriere la Cupa Darabaneni.ro.Te-ar mai putea interesa si:  Cupa Darabaneni.roAlin GirbaciII TirniceruCasa AndreiDED COMSagrodCasa M&RREC
9:40 pm Luni, 07 Decembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare