Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Micii fotbalişti ai Şcolii „Leon Dănăilă”, locul IV la Cupa Tymbark Junior FOTOEchipa de fotbal U’12 a Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” Darabani a participat week-endul trecut la faza zonală a Cupei Tymbark Junior care s-a disputat la Roman. Micii fotbalişti dărăbăneni au bătut Vaslui cu 2-0, s-au înclinat în faţa şcolii de fotbal băcăuane (0-4), dar au surclasat, în final, judeţele Neamţ şi Suceava.

Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” Darabani a reprezentat județului Botoșani la această fază a competiţiei, echipa de fotbal fiind pregătită de prof. Ovidiu Ștefănucă, directorul adjunct al unităţii de învăţământ.

Echipa dărăbăneană a făcut parte din Grupa A alături de reprezentantele județelor Bacău și Vaslui, obținând următoarele rezultate: Darabani – Bacău 0-4; Darabani – Vaslui 2-0.După desfășurarea tuturor meciurilor clasamentul final a arătat astfel:
Locul I reprezentanta Jud. Iași
Locul II reprezentanta Jud. Bacău
Locul III reprezentanta Jud. Vaslui  3 puncte golaveraj -1
Locul IV Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” Darabani 3 puncte golaveraj -2


Locul V reprezentanta Jud. Neamț  3 puncte golaveraj -3
Locul VI reprezentanta Jud. Suceava 0 puncte

„Deoarece costurile acestei deplasări au trebuit să fie suportate de către echipele participante conform regulamentului competiției,  mulțumim persoanelor care au făcut posibilă participarea noastră domnilor: Dan Tîrniceru, Mitică Andronache, Dan Țîmpău, Dan Teioșanu, Dumitru Dănilă, Primăriei Orașului Darabani și conducerii Școlii „Leon Dănăilă”. Mulțumesc totodată și domnilor Pop Radu, Crețu Cristian și Zaharia Răzvan care ne-au dus și adus în siguranță” a declarat pentru Darabaneni.ro, Ovidiu Ştefănucă.„Una peste alta consider că a fost o competiție reușită în care ne-am prezentat onorabil. Felicit toți copiii după modul cum s-au comportat și sperăm ca anul viitor să ne prezentăm și mai bine. Mulțumesc părinților, pentru înțelegere și sprijin” a mai spus directorul adjunct al şcolii dărăbănene. (foto: Cristian CREŢU)


Te-ar mai putea interesa si:  Radu PopOvidiu StefanucaCristian CretuCupa Tymbark
9:36 pm Luni, 03 Aprilie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare