Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Micii fotbalisti ai prof. Stefanuca, calificati la faza judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului ScolarSâmbătă, 30.03.2013, s-a desfășurat la Dorohoi faza pe centru de localităţi a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal pentru ciclul primar. La această competiție au participat alături de elevii Școlilor Gimnaziale nr. 8 şi 5 din municipiul vecin şi micii fotbalişti antrenaţi de secundul CS Darabani, prof. Ovidiu Ştefănucă de la Școala Gimnazială „Leon Dănăilă”
Darabani.

În primul meci s-au întâlnit cele două echipe din Dorohoi, antrenate de prof. Lucian Agavriloaie, mai cunoscut dărăbănenilor după ce i-a arbitrat în campionatul judeţean, şi prof. Mitriţă Cohal, de asemenea „fluieraş” în liga a IV-a. La finalul partidei, tabela a arătat 4-1 în favoarea elevilor de la Școala Gimnazială Nr. 8.

În a doua partidă a Olimpiadei elevilor, s-au întâlnit echipele reprezentative ale Școlii Nr. 5 Dorohoi și „Leon Dănăilă” Darabani. După un meci echilibrat în care elevii dărăbăneni au fost puțin „crispați”, după cum a precizat Ovidiu Ștefănucă, aceștia au reușit să se impună cu scorul de 1-0, golul venind după un șut a lui Țîmpău Vlad, mingea fiind deviată nefericit în proprie poartă de către un elev de la Școala nr. 5.

În ultimul meci s-au întâlnit echipele câștigătoare în etapele precedente și anume Școala Gimnazială Nr. 8 Dorohoi și Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” Darabani.  Meciul a fost o adevărată finală cu două reprize diametral opuse. În primul mitan, echipa din Dorohoi a fost la cârma jocului reușind să deschidă scorul printr-un autogol al lui Vlad Ţîmpău. După pauză, dărăbănenii au înclinat balanţa partidei de partea lor, acelaşi Țîmpău încântând sala cu driblingurile sale, fapt care i-a determinat pe organizatori să-i acorde titlul de „Cel mai tehnic jucător” al competiției, distincție care nu era în program. După mai multe ocazii ratate de dărăbăneni, vine și golul egalizator după un eurogol al lui Adrian Gabriel Andruş, șut de la 13-15 metri în vinclul porții dorohoiene. Reuşita dărăbăneanului a fost votată drept „Golul competiției”. În final, partida s-a încheiat nedecis (scor 1-1), ambele echipe calificându-se la faza județeană a competiţiei care va avea loc la Botoșani în data de 06.04.2013.Felicit elevii care astăzi m-au făcut să mă simt mândru că le sunt profesor și sunt mulțumit să văd că antrenamentele de după orele de curs nu au fost în zadar. Rezultatul vine după o muncă asiduă, în componența echipei având și elevi cu care lucrez de 2-3 ani. Țin să mulțumesc părinților pentru sprijinul acordat și profesorilor Pop Radu și Dascălu Vasile care au fost alături de mine și m-au susținut, și nu în ultimul rând domnului director Florea Lucian. Sper ca la faza județeană să ne prezentăm mai bine și să ocupăm un loc cât mai bun” a declarat pentru Darabaneni.ro, prof. Ovidiu Ștefănucă.
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Ovidiu StefanucaScoala Gimnaziala nr. 5 DorohoiScoala Gimnaziala nr. 8 Dorohoi
9:47 pm Luni, 01 Aprilie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare