Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevă din Bajura, AUR la un concurs național ”Nu toți pot înțelege nivelul competiției...”Concursul național de lingvistică care a avut loc sâmbătă, 27 februarie a.c., i-a adus elevei Niculina Jalbă, de la Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă” –structura Bajura-cel mai mare punctaj din județ, 88,5 puncte, și implicit medalia de aur. Performanța elevei din Bajura confirmă încă o dată valoarea învățământului dărăbănean.

Eleva din clasa a VII-a, a pus satul Bajura și implicit Școală Gimnazială ”Leon Dănăilă” pe ”harta performanței”, așa cum ne-a mărturisit și prof. Mihaela Cardaș, cadrul didactic coordonator al elevei ”de aur”.

”Sunt foarte fericită că am reușit o astfel de "performanță". În prim plan mă bucură că încrederea oferită mie a rodit, că nu am dezamăgit, și chiar contrar așteptărilor nu foarte mari, am surprins plăcut! Pe poziție secundă stau, ca întotdeauna, detaliile. Nu toți pot înțelege nivelul competiției, emoțiile care te cuprind în decursul celor trei ore și mai ales lunga așteptare de după concurs. Mă bucură grozav rezultatul! Iar cheia succesului rămâne veșnica muncă în echipă! Doresc să mulțumesc doamnei profesor, părinților mei și tuturor celor care mi-au oferit încredere!” a precizat pentru publicația Darabaneni.ro, Niculina Jalbă.”În calitate de profesor coordonator nu-mi rămâne decât să o felicit și să-i mulțumesc întreg pentru implicarea, perseverența și dăruirea de care a dat dovadă în decursul anilor, întrucât eleva mea cu părul asemeni spicelor de grâu și graiul peltic nu e la prima performanță notabilă! I-am descoperit abilitățile încă din clasa a V-a, fiind la rândul meu fascinată de complexitatea subiectelor de lingvistică, am crezut în ea și rezultatele nu au întârziat să apară” a declarat pentru Darabaneni.ro, prof. Mihaela Cardaș.

”Rezultatul obținut de "fetița cu părul bălai" ne-a adus o imensă bucurie. Munca, seriozitatea și responsabilitatea celor două părți ale educației s-au dovedit a fi prezente și în structurile Școlii Gimnaziale Leon Dănăilă, mai exact Școala Gimnazială Bajura. Suntem mândri să o avem eleva noastră și o felicităm atât pe Niculina cât și pe cea care i-a fost părtașă la rezultatul obținut, doamna profesor Mihaela Cardaș”, ne-a transmis și Galia Hrimiuc, directorul școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă” din Darabani.   
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Galia HrimiucNiculina JalbăMihaela Cardaș
7:41 pm Miercuri, 17 Martie, 2021

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare