Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

BACALAUREAT VEZI rezultatele liceenilor dărăbăneniLiceenii dărăbăneni trec astăzi prin emoțiile afișării rezultatelor la examenul de Bacalaureat, sesiunea iulie 2016. Marți, 12 iulie 2016, Ministerul Educației a publicat, cu câteva ore mai devreme decât anunțase iniţial, rezultatele examenului maturităţii. La nivel național rata de promovabilitate a fost de 67%, mai mică decât în 2015 când s-a înregistrat o rată de 67,9%.

La Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani s-au înscris 150 de candidați pentru susținerea probelor la Bacalaureat. Dintre aceștia s-au prezentat 140. Medii peste 6, care să le asigure promovarea examenului au obținut 90 dintre elevii participanți, adică un procent de 64.28%, ceea ce situează liceul din localitate sub media națională.     Dintre cei 50 de candidați respinși, 40 au fost din promoțiile anterioare. „Pe noi ne-a interesat în special promoţia actuală care a obţinut un procent de promovabilitate de aproximativ 75%, ceea ce reprezintă un rezultat foarte bun pentru liceu” a declarat pentru Darabaneni.ro, Alin Prisăcariu, directorul Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani.

Cea mai mare medie, înainte de soluţionarea contestaţiilor, a fost de 9,73 şi i-a aparţinut elevei Oana Florea.

Vezi AICI toate rezultatele elevilor dărăbăneni
Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”rezultate BACBacalaureat 2016rezultate BAC Liceul „Dimitrie Cantemir”
5:24 pm Marti, 12 Iulie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare