Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Politia va avertizeaza: Grija mare la infractorii deghizati in colindatori sau uratori!În perioada sărbătorilor de iarnă, rău-făcătorii pot profita de buna-credinţă a cetăţenilor şi, deghizaţi în colindători sau urători, pot fura din locuinţele ale căror uşi le sunt deschise sau din cele pe care le găsesc descuiate.

Poliţiştii vă sfătuiesc ca în cazul absenţelor îndelungate de la domiciliu, să comunicaţi acest fapt numai persoanelor în care aveţi mare încredere.
Rugaţi-le să vă supravegheze locuinţa, sau să acţioneze în aşa fel încât să nu se sesizeze lipsa dumneavoastră!În perioada 25-26 decembrie a.c., poliţiştii au constatat 19 infracţiuni (12 de natură judiciară, 6 la regimul rutier şi o infracţiune prevăzută de Legea nr.126/1995 privind regimul materiilor explozive), dintre care 6 în flagrant.
De asemenea, au fost constatate şi aplicate 120 de contravenţii (între care 99 la Legea nr.61/1991), în valoare totală de 30.200 lei.

În perioada următoare, dispozitivul suplimentar de poliţişti va fi menţinut.
Te-ar mai putea interesa si:  Sarbatorile de iarnapolitisti
12:41 pm Sambata, 28 Decembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare