Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Nemţii caută 30 de asistenţi medicali generalişti VEZI condiţiile


 
VIJ Stuttgart pune la dispoziţie 30 de posturi vacante pentru asistenţi medicali
generalişti prin intermediul programului de mobilitate profesională „Primul tău loc de muncă prin EURES (Your First EURES Job)” care se adresează tinerilor europeni cu vârsta cuprinsă între 18 - 30 ani interesaţi să-şi găsească un loc de muncă într-un alt stat membru U.E. şi angajatorilor, în specialintreprinderilor mici şi mijlocii interesate să-şi găsească candidaţii potriviţi pentru ocuparea posturilor vacante.

„Leon Dănăilă”Aşadar, pentru această oferta pot aplica tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 ani, care au calificare încheiată de asistent medical generalist. Candidaţii care îşi vor trimite aplicaţiile vor trece printr-un proces de preselecţie, în funcţie de documentele transmise şi de interviul pe care îl vor sustine în România cu reprezentanţii VIJ (prin telefon, Skype sau personal). Persoanele preselectate vor beneficia de o săptamană de practică în Germania, la spitalul sau azilul selectat în prealabil sau, după caz, la mai multe spitale sau azile, unde îşi pot  cunoaşte posibilul angajator, condiţiile de lucru şi echipa din care va face


parte. La finalul săptămânii de practică, candidaţii îşi pot alege angajatorii şi vor primi un contract de muncă pe o perioadă de minimum un an. La întoarcerea în ţară, persoanele selectate vor beneficia de cursuri de limba germană până la nivelul B1.

Toate cheltuielile privind transportul şi cazarea în Germania în săptămâna de practică, precum şi cursurile de limba germană şi cheltuielile de relocare în Germania sunt finanţate de VIJ prin intermediul programului „Your First EURES Job”. Pentru ocuparea acestor posturi pot aplica atât persoane care au cunoştinţe de limba germană, de preferinţă A2, cât şi persoane care nu au cunoştinţe de limba germană. Termenul limită de aplicare pentru această ofertă este 15 aprilie 2015 pentru candidaţii care au cunoştinţe de limba germană şi 15 ianuarie 2015 pentru cei care nu cunosc limba germană.

Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare la sediul AJOFM
Botoşani - d-na Gabriela Drobotă - consilier EURES. (foto: Shutterstock)


Te-ar mai putea interesa si:  AJOFM BotosaniGabriela Drobotaasistent medicalVIJ Stuttgart
12:00 pm Marti, 23 Decembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare