Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Consilierii au refuzat infiinţarea unui azil. Lucian Irimia: „Sunt interese!”

Lucian Irimia, fostul manager al Spitalului Orăşenesc Darabani, a propus în cadrul ultimei şedinţe ordinare a Consiliului Local înfiinţarea unui azil de bătrâni la Darabani cu o capacitate de 50 de paturi în clădirea fostei secţii de Pediatrie. Irimia a prezentat aleşilor locali un dosar cu 37 de cereri pentru înfiinţarea unui cămin de bătrâni în localitate, cereri formulate de foştii angajaţi ai unităţii spitaliceşti. „Vin oamenii disperaţi la mine şi se plâng în fiecare zi. Puneţi-vă dvoastră în situaţia lor. Nu avem nimic de pierdut dacă înfiinţăm acest cămin” s-a adresat Irimia consilierilor locali. Aleşii dărăbăneni s-au arătat contrariaţi de propunerea fostului manager al unităţii sanitare. „Eu nu mai înţeleg nimic. Parcă am votat o dată neaccesarea fondurilor pentru acest azil” a spus democrat-liberalul Viorel Caletcă. Lucian Irimia a precizat că propunerea sa nu afectează cu nimic proiectul prin care Spitalul Orăşenesc ar putea deveni secţie exterioară a Spitalului Judeţean Botoşani, clădirea secţiei de Interne fiind disponibilă în acest sens, chiar dacă este de părere că şansele de reuşită sunt destul de mici. Finanţarea căminului de bătrâni va fi asigurată timp de trei ani exclusiv de către Ministerul Muncii. Irimia a spus că prin înfiinţarea azilului de bătrâni, oraşul ar câştiga 25 de locuri de muncă. În caz contrar, clădirile spitalului se vor degrada, în special pe perioada iernii, dacă nu vor fi utilizate.Fostul manager s-a lovit de refuzul categoric al consilierilor, care nu au vrut „să alerge după doi iepuri în acelaşi timp”. „S-au desfiinţat atâtea în ţara asta. Toţi avem probleme, dar eu spun să nu ne grăbim. Să mergem deocamdată pe varianta spitalului” a precizat Caletcă. „Eu şi soţia mea am lucrat la spital, iar de două luni de zile nu mai avem serviciu. Voi ajunge în curând şi eu un caz social. Nu doresc nimănui să fie în situaţia mea” a spus David Bejenaru, fost salariat al spitalului. Spiritele s-au încins, la un moment dat, iar primarul a intervenit şi a pus punct subiectului. Lucian Irimia consideră că refuzul consilierilor este legat de interesul unor aleşi pentru anumite spaţii din cadrul defunctului Spital Orăşenesc. „La mijloc sunt interese. Se zvoneşte că unii consilieri sunt interesaţi de anumite clădiri care au aparţinut spitalului. Dacă se va înfiinţa acest azil, nu ţin neapărat să fiu eu directorul acestei instituţii” ne-a declarat Irimia.         
7:03 pm Luni, 06 Iunie, 2011

2 Comentarii la “Consilierii au refuzat infiinţarea unui azil. Lucian Irimia: „Sunt interese!” ”

  1. x spune:

    vai de ei..nici ei nu stiu ce vor.. si noi..avem d suferit ! uf..

  2. unul spune:

    Domnule Irimia, veniti cu argumente clare. Nu aruncaţi asemenea dume. Ai venit în Consiliul local şi nu ai afirmat aşa ceva. Nu se zvoneşte ci ştim sigur că la Bucureşti ai stat prin parcări nu la ministerul sănătăţii, împreună cu mentorul tău ghiţă burlacu. Te stiam băiat destupat dar percutezi la toate prostiile spuse de primarul în funcţie. Ai grijă de tine nu de alţii!!!!!!!!!!!

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare