Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Doi tineri au demarat o afacere interesantă dedicată studenţilor. VEZI detalii

Există tineri care au curajul să investească şi la noi. Dărăbăneanul Ionuţ-Mirel Boacă şi viitoarea sa soţie au înfiinţat o firmă care să transporte pachetele studenţilor pe ruta Darabani-Dorohoi-Botoşani-Iaşi, de la domiciliul părinţilor până la căminul studenţesc sau cartierul unde tinerii stau în gazdă sau în chirie.

La doar 23 de ani, Ionuţ Boacă a demarat o afacere care şi-ar fi dorit să existe şi în perioada când el era student la Teologie în Iaşi. Astfel, studenţii nu vor mai pierde timpul şi nu vor mai îngheţa de frig prin autogări, aşteptând pachete de acasă, ci le vor primi direct la cămin sau în cartierul unde locuiesc în Iaşi. Mai comod este şi pentru părinţi, deoarece coletele sunt preluate direct de acasă, din Darabani, de exemplu. Tarifele practicate sunt de 10-15 lei pe pachet. Ionuţ este ajutat de viitoarea sa soţie, Alexandra, care este de profesie economist. Tinerii doresc să-şi extindă afacerea şi pe ruta Darabani-Dorohoi-Suceava.„Începutul, ca orice început, este mai dificil, dar încet, încet, ne vom face cunoscuţi, şi sperăm ca din ce în ce mai mulţi studenţi (pentru că ne adresăm în special studenţilor), părinţi şi, de ce nu, şi alte persoane vor apela cu încredere la noi” a declarat pentru Darabaneni.ro, Ionuţ-Mirel Boacă.
Te-ar mai putea interesa si:  firma transport pachete DarabaniIonut BoacaIonut
9:43 pm Luni, 28 Noiembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare