Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Domnițele au câștigat concursul pe teme istorice de la sărbătoarea Micii Uniri FOTO & VIDEO

 Chiar dacă sunt în clasa mai mică (a X-a), față de colegii lor mai mari cu un an sau doi, elevele Liceului ”Dimitrie Cantemir” Giulia Hrimiuc și Bianca Nazare, reunite sub titulatura Domnițele, au câștigat ediția din acest an a concursului pe teme istorice organizat la Casa de Cultură ”Thedor Balș”, în cadrul manifestărilor prilejuite de celebrarea a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Concursul a fost moderat de profesorii Cristian Chiriac și Ștefan Dănilă, care au fost felicitați, la final, de viceprimarul Alin Gîrbaci, care le-a înmânat cadrelor didactice câte o diplomă în semn de mulțumire. Întrecerea elevilor a avut în acest an un nou format. Concurenții împărțiți în patru echipe (Domnițele, Quasar, Divergenții și Venus) au trebuit să recunoască anumite cântece patriotice interpretate de Ansamblu ”Stejărelul” sau statuile unor personalități marcante ale Micii Uniri, ale căror fotografii au fost proiectate pe perete.Cu 85 de puncte acumulate, Domnițele (Giulia Hrimiuc și Bianca Nazare) au ocupat primul loc, fiind nevoie de 6 întrebări de departajare a locurilor II și III pe care s-au clasat Divergenții (Antonio Timofte și Bogdan Crăiniceanu), respectiv Venus (Ioana Cimpoi și Adina Romanescu).  Fetele de la Quasar (Ioana Aiftincăi și Lavinia Botezatu) au primit mențiune din partea viceprimarului Alin Gîrbaci, care a premiat echipele participante, în ordinea clasării, cu 400, 300, 200 și 100 lei.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Mica UnireMica Unire 2018Cristian ChiriacStefan Danila
11:49 pm Joi, 24 Ianuarie, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare