Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ATOR Darabani Tabara in apropierea Manastirii Neamt GALERIE FOTO

În perioada 26-29 iulie, a avut loc în Poiana Nemțișor din apropierea Mănăstirii Neamț întâlnirea tinerilor ortodocși români. Tema din acest an a fost ”Cui și cum dăruim dragostea noastră. Iubirea - șansă, binecuvântare, limite”. La această tabără au participat un număr de peste 600 de tineri din România, dar şi din Basarabia, Ucraina și Franța, printre ei și dărăbănenii membri ai Asociației Tinerilor Ortodocși Români. „Este pentru a doua oară când participăm la această tabără organizată de către Arhiepiscopia Iașilor cu binecuvântarea IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei” a precizat preotul Lucian Plugaru, coordonatorul ATOR Darabani. În prima seară a taberei, tinerii au avut privilegiul de a-l avea alături pe regizorul și actorul Dan Puric. Vineri, elevii au luat parte la mai multe activități sportive, iar sâmbătă s-au organizat pelerinaje la mănăstirile din împrejurimi.

În fiecare dimineață tinerii au participat la Sf. Liturghie oficiată de către un ierarh al Bisericii româneşti, sâmbătă această slujbă fiind săvârșită de IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei și PS Siluan, Episcopul românilor ortodocși din Italia. „Scopul acestei tabere este de a crea un spațiu în cadrul Bisericii în care tinerii din diferite colțuri ale țării să se întâlnească, să facă schimb de experienţă. De asemenea, Biserica, prin astfel de tabere vine în întâmpinarea tinerilor și a problemelor lor, găsind împreună răspunsuri la frământările și întrebărilor lor. S-a subliniat faptul că dragostea trebuie să izvorască din credință curată și împărtășită celor în suferință, cât și aproapelui nostru. Mulțumim pe această cale pr. protopop Constantin Pânzariu pentru susținerea și sprijinul acordat” a declarat pentru Darabaneni.ro, pr. Lucian PlugaruClick pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto4:14 pm Luni, 30 Iulie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare