Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

S-au afisat rezultatele Evaluarii Nationale. VEZI notele obtinute de elevii darabaneni29 iunie 2013 a fost o zi cu multe emoții pentru absolvenții claselor a VIII-a din toată țara. Începând cu orele 16:00 au fost afișate primele rezultate de la examenul de Evaluare Națională.

Elevii care nu sunt mulţumiţi de notele obţinute au posibilitatea să depună contestație la centrul de examinare până astăzi, orele 22:00. Acestea vor fi analizate în perioada 30 iunie-2 iulie, rezultatele finale urmând a fi afișate pe 3 iulie. Până la orele 21:00, la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” s-au depus 12 contestaţii, în timp ce la Liceul„Dimitrie Cantemir” s-a înregistrat o singură contestaţie. La nivelul județului Botoșani rata promovabilității a crescut simțitor față de anul trecut când a fost de 55,5%. Anul acesta procentul celor care au obținut medii peste 5 este de 71%, cu 7 procente mai puţin decât media la nivel național de 77,16%. Doar șase elevi din județ au obținut media zece, printre aceştia şi eleva Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” din Darabani, Raluca Murariu. 29 de elevi ai Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani şi 94 de la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” au participat la examenul de Evaluare Naţională.În comparaţie cu anul trecut, avem un procent mult mai bun. Dacă anul trecut am obţinut un procent de 43-44%, anul acesta promovabilitatea este undeva între 85-90%, ceea ce este un lucru foarte bun. Am organizat şi trei simulări ale examenului de Evaluare Naţională, profesorii şi-au luat treaba mult mai în serios faţă de anii trecuţi, dovadă că avem aceste rezultate. Este foarte bine, mai bine decât am sperat noi”, a declarat pentru Darabaneni.ro, Lucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”. Şi Florin Ignat, directorul Liceului „Dimitrie Cantemir” din localitate, s-a declarat satisfăcut de notele obţinute de elevii instituţiei pe care o conduce la examenul de Evaluare Naţională.

VEZI AICI notele elevilor Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”


VEZI AICI notele elevilor Liceului „Dimitrie Cantemir”
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Liceul „Dimitrie Cantemir”Evaluare Nationala
7:26 pm Sambata, 29 Iunie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare