Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Veste proasta pentru CS Darabani. Cel mai bun jucator paraseste echipa „M-au atinsFostul jucător al echipei FC Botoşani, care a fost convocat şi la naţionala de juniori a României, Mihai Vatavu, în prezent legitimat la CS Darabani, doreşte să renunţe la fotbal, cel puţin până la iarnă. Fotbalistul este cu orgoliul rănit după declaraţiile edilului şef al urbei, Corneliu Aroşoaie, când aleşii locali au votat acordarea unui ajutor pentru studentul la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Iaşi. De asemenea, Vatavu este dezamăgit de atitudinea colegilor săi de la CS Darabani, despre care spune că nu mai formează o echipă.Dorohoianul are acum un serviciu în Iaşi şi doreşte să-şi construiască o carieră în capitala Moldovei.

Nu urmau să mă ajute cu nu ştiu câte sute de milioane. Îmi dădeau un simplu ajutor, care mi-l puteau acorda fără declaraţii pompoase. Au vrut să arate că vai Doamne, ce face Primăria Darabani pentru jucătorul Mihai Vatavu?! Nu, mulţumesc, eu nu vreau să fiu ajutat aşa. Am avut perioade şi mai grele în viaţă pe care le-am depăşit singur. Am orgoliul meu şi aşa sunt eu, nu mă poate schimba nimeni. Dacă greşesc, greşesc eu, dar consider că imaginea mea în rândul tinerilor de vârsta mea a fost puţin periclitată, chiar dacă este un adevăr, la urma urmei. Sunt un tip orgolios şi nu vreau ca lumea să mă privească cu milă. S-au băgat prea mult în sufletul meu şi nu-mi place. Dacă cineva vrea să mă ajute o poate face şi altfel, nu aşa” a spus Mihai Vatavu, care recunoaşte că a fost ajutat de clubul dărăbănean şi chiar de alţi oameni din Darabani care nu sunt implicaţi în fotbal.

„Dacă problemele pe care le-am avut m-au tras în jos, acum vreau să mă ridic”Jucătorul este nemulţumit că s-a lovit de refuzul conducerii CS Darabani în momentul în care a solicitat 50 de lei în plus la prima de joc, după înfrângerea de la Dersca, când avea cea mai mare nevoie de bani deoarece era la începutul anului doi universitar. „Banii respectivi i-am cerut din viitoarea primă. Mi s-a răspuns că nu se poate. Au fost meciuri în care am fost tăiat la primă, chiar dacă nu aşa a fost înţelegerea, dar nu am făcut gălăgie. Ei privesc în felul lor, eu în felul meu” ne-a mărturisit jucătorul care doreşte să se stabilească la Iaşi, mai ales că acum are un serviciu în oraşul moldav. „Vreau să mă retrag undeva aici, la Iaşi. Poate acesta este principalul motiv pentru care doresc să renunţ la fotbal. Cred că facultatea la care sunt acum e ultima mea şansă să fac ceva în viaţa asta. Îmi place să fiu undeva sus. Dacă problemele pe care le-am avut m-au tras în jos, acum vreau să mă ridic şi cred că aici la Iaşi m-aş putea descurca altfel. Chiar dacă lucrez 14 ore într-o zi, iar în ziua următoare sunt nevoit să merg 10 ore la facultate ca să-mi recuperez absenţele” a precizat Vatavu.Renunţă la ajutorul Primăriei şi pleacă de la CS DarabaniDupă înfrângerea ruşinoasă cu Flacăra Flămânzi (4-2) în care Vatavu a deschis scorul din penalti, fotbalistul afirmă că nu va mai juca fotbal cel puţin până în retur. „Cel puţin până în iarnă sunt convins 100% că nu voi mai juca. Îmi pare rău că acest lucru se întâmplă în plin campionat. Poate dau peste cap unele proiecte sau unele lucruri pe care oamenii de acolo încercau să le facă. Aş fi nebun să spun că ei nu m-au ajutat. CS Darabani m-a ajutat, dar e o decizie personală, care mă priveşte doar pe mine. Eu renunţ la CS Darabani şi la ajutorul promis. Prea mult s-au băgat în viaţa mea personală şi m-au atins. Nu le-am cerut alimente, lemne şi să stau nu ştiu unde. Ei au spus că îi facem, îi oferim, eu le-am transmis că dacă îmi găsesc un serviciu rămân în Iaşi, dar nu au aşteptat să le dau un răspuns” a mai spus Vatavu.

Fotbalistul este de părere că jucătorii de la CS Darabani nu mai formează un grup unit, iar viaţa extrasportivă a unor fotbalişti dărăbăneni lasă de dorit. „Îmi pare rău că spun asta despre colegii mei pe care eu i-am considerat şi cred în continuare că sunt nişte oameni deosebiţi, dar faţă de anul trecut acum nu mi-a plăcut comportamentul lor în teren şi în afara terenului. Nu aşa e într-o echipă. Poate de aceea au venit şi unele rezultate mai proaste, pentru că n-am fost o echipă. Băieţii trebuie să conştientizeze că dacă nu suntem o echipă, la liga a IV-a fără antrenamente şi fără pregătire, nu rezolvăm nimic. Eu îl înţeleg şi pe cel care munceşte în construcţii şi vine la fotbal şi pe celălalt, dar nu aşa. Mai bine nu mai venim” a conchis Vatavu.

Citiţi pe aceeaşi temă:
Ajutor din partea Primariei si CL Darabani pentru fotbalistul Mihai Vatavu
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieCS DarabaniMihai Vatavu
6:12 pm Vineri, 18 Octombrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare