Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Mesaje sfâșietoare după tragica dispariție a Ceraselei Tatarciuc ”Zbor lin spre îngeri!”

Comunitatea dărăbăneană se cutremură din nou după dispariția prematură a studentei Cerasela Tatarciuc, de 22 de ani, care a a sfârșit tragic după un accident de circulație care avut loc lângă Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași. Singurul copil al familiei Tatarciuc din Lișmănița, sat arondat orașului Darabani, se alătură printre stele Andei Dănăilă.  

Sute de mesaje care plâng dispariția Ceraselei Tatarciuc au invadat mediul online. ”Ai plecat prea repede, dragă Cerasela! Ai lăsat un gol imens în sufletele tuturor celor care te-au cunoscut! Mereu te-am admirat pentru felul tău de ai fi: mereu zâmbitoare, puternică, devotată și cu un suflet foarte mare! Nu am să înțeleg de ce Dumnezeu ia lângă El cei mai buni oameni...dar El știe mai bine de ce e așa. Condoleanțe familiei și multă putere!” a postat Simona Țurcanu.”Zbor lin spre îngeri, Cerasela! Putere familiei!” scrie Daiana-Lorena Gheorghiu. ”Ai plecat într-o lume mai bună” precizează și Daniel Dragut, iar preotul Vlad Drob a transmis: ”Dumnezeu să o odihnească”! pe tânăra care îl cita pe Thomas Edison în introducerea paginii sale de socializare: ”Nu mă dezamăgesc, pentru că fiecare încercare greșită este un alt pas înainte”. Cerasela Tatarciuc va fi condusă pe ultimul drum, miercuri, orele 12:00, în Lișmănița.
Te-ar mai putea interesa si:  Cerasela Tatarciuc
3:13 pm , 17 Decembrie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare