Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Corneliu Aroşoaie a preluat modelul unui lider al opoziţiei? „Aşa o să vorbeasca lumea şi despre mine” VIDEOPrimarul oraşului Darabani l-a dat exemplu pe Cătălin Flutur, fostul edil şef al municipiului Botoşani, în momentul în care unii dintre aleşii dărăbăneni contestau faptul că administraţia oraşului de pe malul Prutului împrumută bani pentru a efectua unele lucrări de modernizare a urbei. Flutur este primarul regretat de foarte mulţi botoşăneni.

„Păi ce, Flutur nu a facut (n.r.- împrumut de) două mii de miliarde când a pus la punct Botoşaniul? Şi acuma de ce tot spun: <<A, păi Flutur a facut!>>.  Ei,  aşa o să vorbească lumea şi despre mine” a spus Corneliu Aroşoaie, după prezentarea proiectului de hotărâre privind aprobarea contractării unui împrumut în valoare de maximum 1.000.000 lei pentru modernizarea  străzilor  de legatură între oraşul Darabani şi cartierul Corneşti.

VEZI şi: Primăria Darabani va împrumuta aproximativ 1 mil de euro pentru patru lucrări de investiţii VEZI care sunt acestea

Aleşii locali au pulsat în ultima şedinţă extraordinară cu un credit de 4.218.292 lei pentru reabilitarea şi continuare trotuarelor de pe str. 1 Decembrie, reabilitarea sediului Primăriei, amenajarea de  alei şi parcuri şi reabilitarea străzii Muncitorului din Darabani.

Cât timp a fost primarul oraşului Botoşani, Cătălin Flutur nu a împrumutat chiar 2000 de miliarde de lei vechi, dar în primul mandat (2004-2008) a luat un credit de 250 de miliarde pentru reparaţia străzilor municipiului reşedinţă de judeţ, iar în cel de-al doilea mandat (2008-2012) Primăria Botoşani a mai luat două credite de 200, respective 300 miliarde, bani care au reprezentat cofinanţări la proiecte europene precum reabilitarea centrului vechi, şi modernizarea mai multor artere precum Calea Naţională sau şoseaua de centură a municipiului Botoşani.

„Să dea Dumnezeu măcar să se facă, până la urmă. Dar din punct de vedere al managemnetului este o greşeală fatală” a precizat Alin Gîrbaci, consilierul care a aspirat la fotoliul de primar când Cătălin Flutur conducea PDL Botoşani, în prezent Flutur fiind co-preşedinte al noului PNL. (foto&video R.B.) 

VIDEO


Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieCătălin FluturDarabanidarabaneniAlin Girbaciorasul DarabaniBotosani
8:37 pm Joi, 28 Mai, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare