Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Corneliu Arosoaie, la premierea seniorilor darabaneni: „Ce ne va oferi Dumnezeu aceea va vom oferi si noi d-voastraGALERIE FOTO


Un gest nobil al administraţiei publice locale, care în pragul Sărbătorii Crăciunului, s-a gândit să premieze 23 de perechi de dărăbăneni, care anul acesta au împlinit 50 de ani de căsnicie. Cu această ocazie, edilulul şef al urbei nu a ezitat să mulţumească guvernanţilor actuali care au aprobat redeschiderea spitalului din Darabani. De asemenea, primarul a anunţat secţiile care le va avea unitatea spitalicească din localitate, a promis reabilitarea drumurilor şi a făcut urări de bine celor prezenţi.

Câte 100 de lei şi o diplomă a primit fiecare dintre cele 23 de familii care anul acesta au sărbătorit „nunta de aur”. O sumă de bani importantă pentru majoritatea bătrânilor care au fost felicitaţi de edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie. Primarul a abordat cea mai dureroasă temă pentru decanii de vârstă prezenţi astăzi în Sala de şedinţe a Primăriei Darabani, cea a Spitalului Orăşenesc. Aroşoaie speră ca de la 1 ianuarie 2013, secţia dărăbăneană a Spitalului Judeţean Botoşani să devină funcţională.

Ce am făcut acum trebuia să realizăm de mai mult timp, doar că vă aduceți aminte că au am spus că renunțăm la aceste manifestări până rezolvăm problema spitalului. Ne-a ajutat Dumnezeu și am rezolvat cu spitalul, sperăm ca de la 1 ianuarie să-l facem funcțional. Va fi secție exterioară a Spitalului Mavromati din Botoșani, patronat de Consiliul Județean, ceea ce este foarte bine pentru noi deoarece cheltuielile sunt la CJ. Avem secție de Interne, de Pediatrie, Radiologie şi Laborator. Nu există Maternitate, pentru că a fost desființată înainte de a se închide spitalul. Noi mulțumim celor care ne-au ajutat în demersurile noastre pentru redeschiderea spitalului și sperăm ca actualii guvernanți și CJ să ne ajute să rezolvăm alte probleme ale dărăbănenilor, apa și drumurile, iar când spun drumuri mă refer la asfaltări.


Este posibil ca printre d-voastră  să fie cetățeni pe care noi i-am omis. Noi am luat de la registrul Stării Civile și am văzut că persoanele de aici au împlinit 50 de ani de căsătorie în 2012. Pentru 2013, să fim sănătoși și tot printr-o hotărâre a Consiliului Local se va stabili o dată când se vor decerna aceste premii și diplome. Având în vedere că este finalului anului 2012 și că am scăpat de sfârșitul Lumii, eu în numele meu personal și al Consiliului Local, vă doresc să aveți un an cât mai fericit, sărbători liniştite, să vă vină cei dragi acasă, să aveți belșug pe masă și la anul să ne întâlnim mai voioși, mai sănătoși, mai cu putere de muncă și ce ne va oferi Dumnezeu aceea vă vom oferi și noi d-voastră
” a spus Aroşoaie.

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria fotoTe-ar mai putea interesa si:  Corneliu Aroşoaienunta de aur
5:27 pm , 23 Decembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare