Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Parlamentarii şi-au primit mandatele, în timp ce mascaţii au mărşăluit prin faţa Palatului Administrativ FOTO

 Cei trei senatori şi şase deputaţi care vor reprezenta judeţul în următorii patru ani de zile în Parlament şi-au primit duminică mandatele la Biroul Electoral Judeţean. În tot acest timp, prin Piaţa Revoluţiei se perindau cete de mascaţi, căiuţi, capre şi urşi, pentru a alunga spiritele rele.

În mai puţin de 10 minute, judecătoarea Mihaela Ungureanu a înmânat noilor aleşi certificatele doveditoare. „Vă felicităm pentru victoria d-voastră. Vă dorim succes în noile funcţii în care aţi fost aleşi. Să reprezentaţi judeţul cu cinste şi onoare” le-a transmis noilor parlamentari preşedintele BEJ. Majoritatea politicienilor au oferit flori Mihaelei Ungureanu în momentul în care şi-au primit mandatele, social-democraţii dăruindu-şi flori şi între ei. Sala a fost plină de admiratorii noilor parlamentari, în timp ce în faţa Palatului Administrativ botoşănenii asistau la Festivalului de Datini și Obiceiuri „Din străbuni,  din oameni buni”, unde au ieşit în evidenţă Mascaţii din satul Păuneşti (jud. Vrancea), care au adunat în jurul lor numeroşi botoşăneni.

„Toţi cetăţenii judeţului, inclusiv dărăbănenii, sper să se mândrească cu mine. Îi voi onora în tot ceea ce voi face de-alungul celor patru ani de mandat” a declarat pentru Darabaneni.ro, proaspătul parlamentar originar din Darabani, Costel Lupaşcu.


Lupaşcu a mai precizat că oraşul Darabani nu va fi dezavantajat de faptul că primarul este de altă coloratură politică faţă de partidul care a câştigat detaşat alegerile parlamentare.

„Lucrurile bune pot fi făcute chiar dacă este un primar de altă culoare politică, important este să fie apărate şi promovate interesele comunităţii” a conchis Costel Lupaşcu.

La final, noii parlamentari au făcut o fotografie de grup, moment în care liberalul Costel Şoptică a spus că zâmbesc mai mult la poză cei din opoziţie, dar parcă nu era râsul lui. Au primit primit mandatele de senatori Doina Federovici, Lucian Trufin şi Costel Şoptică, iar de deputat Tamara Ciofu, Mihaela Huncă, Marius Budăi, Răzvan Rotaru şi Cristian Achiţei.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini


 
Te-ar mai putea interesa si:  parlamentari botosanenimascatii din PaunestiMihaela Ungureanujudecator Mihaela UngureanuBEJ Botosani
2:20 pm , 18 Decembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare