Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Parlamentari, primari, presedinte CJ si directori PNL prezenti la sfintirea Cabinetului Parlamentar al deputatului Soptica GALERIE FOTO & VIDEO


Sâmbătă, 24 august a.c., a avut loc sfinţirea  Cabinetului Parlamentar din Darabani al deputatul Costel Şoptică, eveniment la care au participat primarii mai vechi sau mai noi PNL din zona oraşului de pe malul Prutului, mai mulţi directori liberali, preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, parlamentarii Roxana Anuşca Ţurcanu şi Verginel Gireadă, dar nu şi edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie sau alţi primari sau consilieri PSD. Doar Ionel Nenişcă s-a întreţinut pentru câteva minute în faţa sediului cu membrii PNL.

Cabinetul Parlamentar al deputatului Colegiului Darabani se află în incinta clădirii care îi aparţine preşedintelui organizaţiei locale a partidului, Liviu Hrimiuc, şi va funcţiona zilnic, între orele 9:00-15:00. Slujba de sfinţire a fost oficiată de preoţii Dumitru Avîrvărei, preotul paroh al Bisericii Sf. Nicolae din localitate, şi de Vartolomeu Bordei, preotul Mănăstirii Sf. Treime din Eşanca. „Mulţumesc tuturor pentru că aţi depus un efort pentru a fi astăzi aici, în această zi de week-end când toţi ne dorim să fim alături de familie, dar Organizaţia PNL a judeţului Botoşani împreună cu d-l preşedinte Ţurcanu şi colegii mei deputaţi care şi-au făcut timp să fie prezenţi aici, ne-am dorit să ne apropiem cât mai mult de cetăţeni, de alegători, şi iată că aşa cum am promis, am reuşit să deschidem acest sediu la Darabani. Avem cinstea să avem parte de aşa un spaţiu şi cu ajutorul preşedintelui Organizaţiei PNL Darabani, Liviu Hrimiuc” a spus Costel Şoptică, care i-a invitat în final pe cei prezenţi la o cabană din Teioasa, în apropierea stejarilor seculari ai oraşului Darabani.

Click pe fotografie pentru a viziona Galeria foto


Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăFlorin ŢurcanuRoxana AnuscaVerginel Gireada
6:54 pm Sambata, 24 August, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare