Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Arosoaie are si vesti bune pentru darabaneni: „Am semnat protocolul de predare al proiectului de reabilitare a Casei de Cultura”Primarul Corneliu Aroşoaie, prezent în ultima zi a lunii martie în capitală, a transmis dărăbănenilor prin intermediul publicaţiei Darabaneni.ro că a primit OK-ul de la Compania Naţională de Investiţii (CNI) pentru proiectul de reabilitare şi dotare a Casei de Cultură „Theodor Balş” din localitate. De asemenea, oficialii Ministerului Dezvoltării i-au spus edilului şef al urbei că sunt de acord cu proiectul de asfaltare din Corneşti şi Teioasa cu condiţia ca autorităţile locale să întocmească mai întâi proiectele pentru reţeaua de apă şi canalizare.
 
Am semnat protocolul de predare al proiectului de reabilitare a Casei de Cultura. Am depus cererea de avizare şi am înaintat documentaţia necesară” ne-a comunicat primarul Corneliu Aroşoaie imediat ce a părăsit sediul CNI. Dărăbănenii speră să obţină în jur de 220.000 de euro pentru proiectul „Reabilitare, modernizare şi dotare Casa de Cultură”. În acest scop aleşii locali au aprobat în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local predarea imobilului şi a terenului aferent, aflate în domeniul privat al oraşului Darabani, către CNI pe durata de execuţie a obiectivului. Am fost şi la Ministerul Dezvoltării unde ni s-a spus că este bun proiectul realizat pentru asfaltare, dar nu ni se acceptă dacă nu avem şi proiect de canalizare şi apă. Revin la Darabani şi fac aceste două proiecte, iar în primă fază vom intra cu apa şi canalul în Corneşti, iar la Teioasa doar cu canal pentru că acolo avem apă, iar în faza a doua venim cu asfaltarea” a mai precizat Aroşoaie. Veştile bune vin la câteva zile după ce edilul şef al urbei îşi exprima public nemulţumirea vizavi de faptul că diriguitorii judeţului nu au alocat săptămâna trecută nici un ban pentru investiţii în oraşul Darabani.

Citiţi şi:
Casa de Cultura Darabani, pe pozitia 20 in lista cererilor selectate pentru finantare. Seful de la Proiecte: „Asteptam...”

Arosoaie: „Pentru dl. Turcanu am avut o mare stima, s-a mai micsorat, inca o mai am...Ar trebui sa aiba o fata umana conducatorii CJ”
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieCasa de Cultura „Theodor Bals”CornestiTeioasaMinisterul DezvoltariiCompania Nationala de Investitii
9:06 pm Luni, 31 Martie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare