Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Galeria dărăbănenilor a ajuns la stadion. VEZI garniturile de start GALERIE FOTO

Suporterii oaspeţilor au ajuns la stadion cu aproximativ 1 oră înainte de startul partidei. Antrenorul Radu Caşuba nu a schimbat echipa câştigătoare din tur, în timp ce la gazde au survenit câteva modificări, dar cei mai buni fotbalişti băcăuani, care au fost la un moment dat incerţi, sunt titulari.

Suporterii dărăbănenilor sunt foarte gălăgioşi. Cel puţin deocamdată, gazdele nu par să aibă o galerie organizată. Primii au ieşit la încălzire dărăbănenii, care au fost aplaudaţi de fani, şi invers. În tribunele sărăcăcioase ale arenei CSM Borzeşti sunt cu 20 de minute înainte de startul partidei aproximativ 300 de spectatori. În schimb, gazonul se prezintă bine, iar imnul echipei gazdă sună interesant. Suporterii dărăbănenilor au fost nevoiţi să renunţe la beţele steagurilor, la intrarea în stadion.

ACS Sănătatea Darabani: Alin Andruş, Vitalie Troian, Adrian Cososchi, Cosmin Mitoşeriu, Bogdan Lumaicu Adrian Ghiorghiciuc, Alexandru Stancoschi, Răzvan Halaicu, Adrian Stîncă, Florin Eşanu şi Răzvan Cărăbuş .


antrenor: Radu Caşuba

AS Viitorul Curiţa: Daniel Sitaru, Vlad Grigore, Ionuţ Apostu, Ştefan Irimia, Dany Şoroiu, Dragoş Ardeleanu, Rareş Mihalache, Vasile Podovei, Silviu Socaciu, Bogdan Corman, Vasile Lupu.
antrenor: Costică Ene

Partida este arbitrată de bucureşteanul Dan Botescu la centru, ajutat la tuşe de Aurelian Ţoie (Bucureşti) şi Radu Dragoş (Dragomireşti). Observatori sunt Vasile Vamanu (Piatra Neamţ) şi Cristian Nica (Ploieşti).

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  ACS Sanatatea DarabaniAS Viitorul Curita
5:20 pm Sambata, 24 Iunie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare