Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dupa aproape un sfert de secol, Sanatatea Darabani renaste cu ex-viceprimar presedinte de onoareÎncepând de sâmbătă, 3 august a.c., oraşul Darabani este din nou reprezentat în campionatul judeţean de fotbal de echipa Sănătatea Darabani, cea mai titrată din istoria fotbalului dărăbănean, care a câştigat seria onoare botoşăneană în 1982. Preşedintele campioanei judeţului din 1982 era Ion Zaharia, fost viceprimar al oraşului Darabani şi consilier local, care va fi acum preşedinte de onoare al noii Sănătatea Darabani. Echipa va fi formată din elevi ai Şcolii de fotbal “Caşuba şi Găluşcă” şi jucători din Darabani. Ultimul jucător care l-a dat şcoala de fotbal suceveană primei scene a fotbalului românesc este Doru Cristian Papadiuc, mijlocaş ofensiv/atacant care în prezent evoluează la Ceahlăul Piatra Neamţ.Sănătatea Darabani s-a înscris în liga a V-a a campionatului judeţean, fiind reprezentată, sâmbătă 3 august la AJF Botoşani, la tragerea la sorţi a ţintarului campionatului 2013/2014 de delegatul Costel Nechifor (foto stânga, în partea opusă preşedintelui Mihai Calistru). Din partea CS Darabani a fost prezent antrenorul Ion Gucianu. Preşedintele Şcolii de fotbal “Caşuba şi Găluşcă”, Dumitru Dănilă, va conduce şi Sănătatea Darabani, iar Gelu Dragotă, fostul preşedinte al CS Darabani, va susţine şi el noua echipă din oraşul de pe malul Prutului. Binenţeles, echipa va fi antrenată de cuplul de tehnicieni Caşuba-Găluşcă. „În turul campionatului 2013/2014 urmează să analizăm echipa, să consolidăm lotul. În retur vom fixa şi un obiectiv” a spus Dragotă. Sănătatea Darabani va evolua într-un echipament galben-alb-negru marca Adidas (foto jos).

Jucătorii CS Darabanipromovează în Onoare?

Preşedintele Sănătăţii, Dumitru Dănilă, încă nu stabilise la finele săptămânii trecute cu membrii administraţiei oraşului Darabani condiţiile în care Sănătatea Darabani poate juca şi efectua antrenamente pe Stadionul Orăşenesc. „Aştept condiţiile pentru a utiliza Stadionul Orăşenesc 6 ore pe săptămână. Primarul a spus că mă va căuta, dar cred că nu a avut timp până acum deoarece este foarte ocupat. Preşedintele CS Darabani a fost foarte mirat de solicitarea mea. În cel mai rău caz, vom juca la Conceşti” a precizat Dumitru Dănilă. Mai mulţi jucători de la CS Darabani şi-au manifestat intenţia de a evolua pentru Sănătatea Darabani, chiar dacă într-o divizie inferioară, printre aceştia aflându-se Vasile Ştefănică, Sebastian Ştefănică, Emanuel Bujor sau Ionuţ Guceanu. „Nu vrem să distrugem alte echipe, pentru că mulţi ar vrea acum să vină la noi” a spus Dănilă.Deoarece preşedinte al Sănătăţii Darabani din „epoca de aur” a fotbalului dărăbănean (anii ’80) era fostul viceprimar dărăbănean şi consilier local Ion Zaharia, reprezentanţii Şcolii de fotbal „Caşuba şi Găluşcă” s-au gândit să-i ofere lui Zaharia postul de preşedinte de onoare al echipei. „Am vorbit cu ei, m-a sunat şi finul meu, Victor Găluşcă. Pentru clubul la care am şi jucat nu dau înapoi, le-am dat un răspuns afirmativ. Nu prea ştiu structura, ce intenţii au, dar bănuiesc că au intenţii bune, sunt serioşi. Nu vreau să mă implic într-un lucru neterminat” a declarat pentru Darabaneni.ro, Ion Zaharia (foto dreapta). „Dacă se merge pe mentalitatea şi dăruirea sufletească a foştilor jucători de la Sănătatea, este bine. Dacă, Doamne fereşte, ei urmăresc şi altceva, nu ştiu... Acum sunt alte generaţii, alte viziuni şi gândiri” a fost de părere prof. Chirica Puşcaşu, fostul jucător şi antrenor al Sănătăţii Darabani din anii ’80.

Citiţi şi:
REMEMBER Fotbalul dărăbănean, file de poveste
Te-ar mai putea interesa si:  Chirica PuşcaşuCS DarabaniScoala de fotbal „Caşuba şi Găluşcă”Sanatatea Darabani
12:21 pm Luni, 05 August, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare