Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VREI SĂ FII ANTREPRENOR? Poți face un curs gratuit prin intermediul DJST BotoșaniMinisterul Tineretului și Sportului  organizează un curs gratuit de educație antreprenorială prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani (DJST), facilitate adresată tinerilor între 18 și 35 de ani. Cursul durează doar 5 zile.    
                                               
Ai între 18-35 ani? Ai diplomă de bacalaureat? (pot participa și studenții sau absolvenții de studii superioare). Ai domiciliul(sau viză de flotant) în județul Botoșani? Poți participa GRATUIT la un CURS ACREDITAT DE EDUCAȚIE COMPLEMENTARĂ ÎN DOMENIUL COMPETENȚELOR ANTREPRENORIALE, ce se va desfășura în a doua jumătate a lunii octombrie la Botoșani, se precizează într-un comunicat al DJST Botoșani.

Documentele pentru înscriere se trimit scanate până la 2 oct.  2017, la adresa djst.botosani@mts.ro , în această ordine:
1) Scrisoare de intenție, cu următoarele reguli de redactare:
a. 600-1000 cuvinte
b. Format A4
c. Font: Times New Roman, Font Size: 12 puncte
d. Text scris la un rând
e. Aliniere paragrafe folosind opțiunea ”stânga-dreapta”(justify)
f. Respectarea normelor ortografice, ortoepice și de punctuație ale limbii române, folosirea semnelor diacritice proprii limbii române
g. Pagini numerotate
h. Nume trecut pe prima pagină, în partea de sus, dreapta


i. Semnată și datată pe ultima pagină
2) Actul de identitate, în copie conform cu originalul și viza de flotant, după caz
3) Diploma de bacalaureat, în copie conform cu originalul.
După transmitere, vei primi confirmarea de primire a documentelor de la DJST Botoșani.
Metodologia se poate descărca de pe site-ul DJST Botoșani: www. e-tineretbotosani.ro
În vederea acordării de ajutor la elaborarea documentației, vă rugam transmiteți un mesaj cu numele, prenumele și numărul de telefon la adresa djst.botosani@mts.ro,  pentru programare. Cursul se derulează începând  cu data de 10.10.2017  până la data de 20.10.2017, cu posibilitatea de prelungire , după caz.

– cursul durează 5 zile, câte 8 ore/zi ,inclusiv examenul și se poate derula de luni până vineri sau poate cuprinde și zilele de sâmbătă și duminică,după caz.

– cursul cuprinde următoarele teme-

-analiza pieței,oportunităților, riscurilor,stabilirea scopului și obiectivelor

-fundamentul juridic pentru inițierea unei afaceri

-strategia de marketing

-finanțarea unei afaceri,surse de finanțare

-managementul echipei

-managementul financiar

-managementul riscului

-managementul afacerii

-politica de promovare și vânzare a produselor/serviciilor

-strategia de dezvoltare-logistica și resursele necesare derulării unei afaceri

-întocmirea planului unei afaceri.
Te-ar mai putea interesa si:  DJST Botosanicurs antreprenoriMinisterul Tineretului si Sportului
10:16 pm Vineri, 29 Septembrie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare