Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PSD Darabani a depus lista candidaţilor la alegerile locale. EXCLUSIV VEZI toate numeleDe Florii, PSD-iştii dărăbăneni în frunte cu primarul Corneliu Aroşoaie s-au prezentat la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 4 din incinta Primăriei din localitate pentru a depune dosarele candidaţilor social-democraţi la Primăria şi Consiliul Local Darabani. Nu în prezenţa presei, aşa cum a anunţat preşedintele partidului cu o zi înainte.

În capul listei PSD-iştilor se află candidatul la Primăria oraşului Darabani, Corneliu Aroşoaie, urmat de fostul său consilier, Vasile Floria, plus Galia Hrimiuc şi Dănuţ Hrimiuc. Aceştia sunt urmaţi de contingentul PSD-iştilor care s-au înregimentat în partid ca urmarea a legiferării traseismului politic, de la locul 5 la locul 10. Faţă de candidaţii anteriori, dintre care unii rarisim au deschis gura în Consiliul Local în ultimii patru ani, PSD propune acum electoratului dărăbănean două nume care ar putea aduce un plus de valoare, dar mai ales de imagine, profesorii Dumitru-Ovidiu Ştefănucă şi Mihai Rusu.

Surprinzător este faptul că Rusu îi devansează pe directorul Liceului „Dimitrie Cantemir”, Alin Prisăcariu, dar şi pe consilierul judeţean Silviu Barbacariu. „Votez proiecte, indiferent cine la face. Se fac lucruri bune pentru şcoală, pe care eu nu le duc acasă. Sunt ale comunităţii” a declarat pentru Darabaneni.ro, Mihai Rusu, unul dintre PSD-iştii care nu a avut nimic de ascuns. Primarul Corneliu Aroşoaie nu a putut fi contactat. Săptămâna aceasta şi-au mai depus candidaturile pentru fotoliile din Consiliul Local Darabani independenţii Dan Tîrniceru-Ifrim, Gheorghe Bejinariu şi Nicolae Imbir.Lista candidaţilor PSD la Consiliul Local Darabani:
1.    Aroşoaie Corneliu
2.    Vasile Floria
3.    Galia Hrimiuc
4.    Dănuţ Hrimiuc
5.    Petrică-Tichel Bărănceanu
6.    Marin Cimpoi
7.    Relu Cricleviţ
8.    Otilia Farcaş
9.    Vasile-Lucian Florea
10.    Petrică Hrimiuc
11.    Dumitru-Ovidiu Ştefănucă
12.    Mihai Rusu
13.    Ciprian Grigoraş
14.    Alin Prisăcariu
15.    Silviu Barbacariu
16.    Corneliu Subotnicu
17.    Laurenţiu Burlacu
18.    Valentin Ceică
19.    Dumitru Haha
20.    Radu Pop
21.    Adelina Acostioaiei
22.    Ilie Lipan
Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniCorneliu AroşoaieMihai RusuPSDPSD Darabanialegeri localealegeri locale 2016Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 4
9:57 pm , 24 Aprilie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare