Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

USR Darabani cere mai multă transparență Primăriei și instituțiilor subordonate DOCUMENTUSR Darabani a pregătit un proiect de hotărâre, care urmează să fie analizat de către  aleșii locali dărăbăneni, prin care dorește să oblige Primăria și instituțiile din subordine să fie mult mai transparente.

Consilierul Local Dan Tîrniceru-Ifrim a depus în 19 martie la Registratura Primăriei Darabani proiectul de hotărâre, sperând să fie introdus pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local din data de 25 martie a.c. Reprezentanții formațiunii politice, condusă la Darabani de avocatul Ciprian Grigoraș, vor să oblige Primăria Darabani să înființeze pe pagina proprie de internet, un meniu special numit ”TRANSPARENTA INSTITUTIONALA”, unde ar urma să fie publicate mai multe documente de interes public cum ar fi: informații și documente despre concursurile de angajare, contractele încheiate și plățile efectuate, bugetul și execuția bugetară, informații referitoare la plățile efectuate către diferiți beneficiari, structura de personal, structura bugetului de salarii pe departamente, etc.O parte din aspectele atinse în documentul propus de USR Darabani se regăsesc deja în legislația în vigoare, problema fiind aceea de a respecta legea și modul în care se face acest lucru. Nu ar fi fost o idee rea dacă proiectul de hotărâre ar fi prevăzut obligativitatea transmiterii online (în timp real), pe internet, a ședințelor Consiliului Local Darabani. Acest lucru ar educa pe mulți dintre aleșii locali.

Citiți AICI proiectul de Hotărâre și Referatul de aprobare depus de USR.Te-ar mai putea interesa si:  Dan Tîrniceru IfrimCiprian GrigorasUSR Darabani
10:08 am Miercuri, 24 Martie, 2021

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare