Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

5 contrabandisti retinuti cu foc de arma dupa ce au trecut cu barca peste Prut 8000 de pachete de tigari FOTOCa urmare a schimbului de informaţii dintre poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut şi cei din Republica Moldova s-a reuşit reţinerea a cinci cetăţeni moldoveni care intenţionau să introducă pe teritoriul României 8.000 pachete de ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova. Ţigaretele în valoare de 90.000 lei au fost reţinute în vederea confiscării.

În data de 8 mai 2014, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi-Prut împreună cu autorităţile Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova au declanşat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu tutun. În cadrul acestei acţiuni, în jurul orei 01:15, lucrătorii noştri au observat pe direcţia localităţii de frontieră Miorcani, cinci persoane care se deplasau de la malul râului Prut către interior, având asupra lor cinci colete voluminoase. Poliţiştii de frontieră români au somat persoanele, însă acestea au ignorat somaţiile legale efectuate, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind tras un foc de armă în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale.

Profitând de întuneric şi vegetaţia densă din zonă, cele cinci persoane au fugit pe teritoriul R. Moldova, abandonând cele cinci colete. Ca urmare a schimbului operativ de informaţii între cele două state, autorităţile de frontieră ale statului vecin au reţinut cele cinci persoane, respectiv cinci cetăţeni moldoveni. În urma cercetărilor efectuate în comun de autorităţile de frontieră române şi moldovene, s-a stabilit că cele cinci persoane au trecut cu ajutorul unei bărci pneumatice coletele cu ţigări peste râul Prut, cu intenţia de a le comercializa pe teritoriul României.

În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală. Întreaga cantitate de ţigări, 8000 de pachete, în valoare de aproximativ 90.000 lei a fost reţinută în vederea confiscării. Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră ale statului vecin în vederea stabilirii întregii arii infracţionale” ne-a comunicat inspector principal de poliţie Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul STPF Botoşani.Te-ar mai putea interesa si:  ţigări de contrabandăSPF Rădăuţi PrutSTPF Botoşanicontrabanda cu tigari
12:46 pm Joi, 08 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare