Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

A inceput amenajarea Poienii Patru Stejari SI TU POTI FI VOLUNTAR!În această săptămână se derulează în Teioasa (Darabani) workshopul de peisagistică privind Amenajarea Poienii celor Patru Stejari, organizat de Asociaţia Nord şi compania OPNA Landscape Culture cu sprijinul Primăriei Darabani şi a Ocolului Silvic din localitate.

Duminică după-amiază au sosit la Darabani reprezentanţii OPNA Landscape Culture, cei care au propus acest proiect, şi 4 voluntari din Cluj-Napoca şi Bucureşti. Din păcate, voluntarii ieşeni care şi-au anunţat iniţial prezenţa au declarat forfait. „ Masa mare de voluntari o reprezintă tinerii dărăbăneni care au răspuns foarte energic apelului nostru. Cu siguranţă vor avea multe de învăţat. Până în prezent toată lumea se simte minunat” au precizat organizatorii. În prima zi s-au trasat zonele distincte: poiana mare, situl stejarilor şi poiana mică. Apoi s-au pregătit grinzile pentru stâlpii celor 3 porţi de incintă, s-au săpat gropile pentru stâlpi şi s-a făcut aprovizionarea cu materiale. A doua zi s-au montat stâlpii de porţi şi s-au turnat direcţionalele. Ploaia a întrerupt munca voluntarilor, miercuri ei urmând să continue ansamblarea celor 3 porţi şi montarea băncilor recreative, ca apoi să se lucreze la aleea centrală şi la situl stejarilor.

Toate aceste lucruri sunt posibile datorită dărăbănenilor care au sprijinit de la început proiectul prin programul 100 pentru Nord. Programul de donaţii continuă până la 1 august , astfec cine doreşte să se implice în activităţile viitoare ale festivalului o poate face. Procedura de donaţie este prezentată pe site-ul www.zilelenordului.ro” a declarat pentru Darabaneni.ro, Alexandru Teişanu, unul dintre organizatori.

Fără ajutorul lor, al celor din Primăria Darabani şi al câtorva oameni binevoitori din oraş care au ajutat cu utilaje şi materiale, plus hrană pentru voluntari, proiectul nu ar fi fost posibil. Le mulţumim lor, dar şi celor de la OPNA, care dau dovadă de profesionalism în ceea ce fac. Le mulţumim de asemenea elevilor dărăbăneni care au înfruntat ploaia şi au ştiut să transforme fiecare moment în bucurie, din dorinţa de a lăsa ceva în urmă comunităţii căreia aparţin” au mai adăugat organizatorii workshopului.

Voluntarii, dar şi organizatorii, sunt cazaţi în campingul de pe Stadionul Orăşenesc, o avanpremieră a ceea ce va fi în perioada 8-10 august la Zilele Nordului. Workshopul se va finaliza vineri, 18 iulie.

Citiţi pe aceeaşi temă:
Workshop pentru amenajarea Poienii Patru Stejari organizat de Asociatia Nord

Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniAlexandru TeisanuAsociatia NordPoiana Patru StejariOPNA Landscape CultureOcolul Silvic Darabani
11:17 am Miercuri, 16 Iulie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare