Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

35.000 lei alocati de Consiliul Local echipei de fotbal a orasului. Medaliile de aur…la rectificareAleşii dărăbăneni au votat în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local alocarea sumei de 35.000 lei pentru finanţarea echipei de fotbal a oraşului. Mădălina Petreanu, campioană la canotaj, şi Bianca Andronache, medaliată cu bronz la Campionatul European de karate şi campioană naţională, mai au de aşteptat, existând posibilitatea ca ele să fie premiate la o viitoare rectificare bugetară.

Fotbalul a luat toţi banii alocaţi sportului şi la ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local. Se întâmplă la Darabani, ca de altfel peste tot, sportul rege monopolizând majoritatea fondurilor alocate de la bugetul de stat, restul sporturilor primind, în general,…resturi de bani. Consilierii dărăbăneni au votat 35.000 lei pentru finanţarea echipei CS Sănătatea Darabani care se află în prezent pe un modest loc patru în campionatul judeţean. Ce-i drept, oraşul Darabani are acum o bază sportivă invidiată de multe echipe din judeţ. O parte din acţibildurile tricolore cu sloganul „România merită mai mult” încă se mai văd lipite pe tribuna oficială, unde, de obicei primarul Corneliu Aroşoaie asistă la meciuri împreună cu consilierii săi.

Citiţi şi: CANOTAJ O darabaneanca se pregateste pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro FOTOVEZI şi: Povestea tristă a unui mare campion dărăbănean la canotaj

„Ştiţi foarte bine că la nivelul Consiliului Local activează echipa de fotbal susţinută de Consiliul Local şi ceilalţi oameni de afaceri…, şi ce s-a plătit până acum s-a plătit cu bani din sponsorizări şi bani luaţi cu împrumut, dacă pot să mă exprim aşa, urmând ca odată ce se face regulamentul să avem sumele necesare pentru a duce la îndeplinire obligaţiile faţă de activitatea sportivă a Consiliului Local şi plăţile restante pe care le avem de făcut în ceea ce priveşte cele 350 de milioane” a spus Aroşoaie.Cu aproximativ o săptămână înaintea ultimei şedinţe ordinare a aleşilor dărăbăneni, în cadrul unei şedinţe extraordinare, consilierul social-democrat Ionel Nenişcă i-a semnalat edilulului şef al urbei posibilitatea premierii sportivei originare din Darabani, Mădălina Petreanu, care a obţinut mai multe medalii la cel mai greu sport: canotajul. Răspunsul lui Aroşoaie a fost: „Bani alocaţi activităţilor sportive deocamdată nu avem nimic”. De fapt, despre premierea Mădălinei Petreanu se vorbeşte de doi ani, când tatăl sportivei a înaintat o cerere în acest sens Primăriei Darabani, fapt semnalat atunci de Darabaneni.ro.

Avem si o campioana nationala la karate! VEZI despre cine este vorba

Iniţiativa lui Nenişcă a fost continuată de colegul său, Gheorghe Bejinariu, la ultima şedinţă a aleşilor dărăbăneni, Bejinariu propunând pe lângă premierea Mădălinei Petreanu, şi a Biancăi Andronache cu suma de 500 lei. Andronache a obţinut anul trecut medalia de bronz la Campionatul European din Turcia, la care se adaugă şi alte medalii de aur şi argint obţinute le concursurile de karate. Bejinariu a spus că Andronache este orfană de tată, iar mama sa are grave probleme de sănătate, dar oricum, sportiva ar fi meritat acei bani cu vârf şi îndesat. Primarul a întrebat dacă sportivii sunt elevii Liceului „Dimitrie Cantemir”, şi a solicitat o documentaţie în cazul performanţelor lor sportive, în speţă copii ale diplomelor obţinute. Aroşoaie a precizat că la o nouă rectificare bugetară vor fi alocate fonduri şi pentru premierea sportivilor dărăbăneni, cei care obţin medalii. 

VEZI şi: Karateka din Darabani, medaliata cu bronz la Campionatul European FOTOTe-ar mai putea interesa si:  canotajMădălina PetreanuCorneliu AroşoaieIonel NenişcăBianca AndronachekaratekakarateGheorghe Bejinariu
10:53 pm Vineri, 14 Noiembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare