Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

STARE DE ALERTĂ în Darabani şi alte 25 de localităţi datorită seceteiSeceta prelungită din ultima perioadă i-a determinat pe primarii din două oraşe şi 24 de comune ale judeţului să solicite, oficial, stare de alertă. Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Darabani a luat această hotărâre vineri, 16 septembrie.
 
În prima zi a săptămânii, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat o hotărâre prin care este de acord cu instituirea stării de alertă, care se se va aplica pentru 30 de zile în oraşele Darabani şi Flămânzi, dar şi în comunele Adăşeni, Avrămeni, Blândeşti, Conceşti, Coţuşca, Dângeni, Dimăcheni, Havârna, Hăneşti, Hilişeu-Horia, Manoleasa, Mihăileni, Mihălăşeni, Mitoc, Nicşeni, Păltiniş, Rădăuţi-Prut, Stăuceni, Şendriceni, Ştiubeni, Văculeşti, Viişoara, Vlădeni şi Vlăsineşti. Ministerul Afacerilor Interne urmează să-şi de acordul pentru instituirea stării de alertă în aceste localităţi unde traiesc peste 70.000 de oameni care au peste 200.000 de animale.

„Avem un număr de două oraşe şi 24 de comune care au solicitat instituirea stării de alertă. După cum vedeţi, ceea ce am spus şi anterior, la alte sedinţe, arealul este Lunca Prutului. Avem şi 21 de localităţi care nu au răspuns solicitărilor noastre. Înseamnă că din punctul dumnealor de vedere, ca şi reprezentanţi ai UAT-urilor, tot ce inseamna secetă pedologică, din punctul dumnealor nu există, înseamnă că nu au nici o problemă. Din punctul meu de vedere este pur şi simplu o lipsă de reacţie a conducătorilor respectivi”, a declarat prefectul Dan Nechifor, conform Botoşani Online .

Hotărârea adoptată luni a fost transmisă la nivel central, Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă. Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani a încearcat să asigure necesarul de apă pentru populaţie, transportând până la 4 autospeciale pe zi în funcţie de solicitări, în condiţiile în care maşina trebuie să fie pregătită oricând pentru o situaţie de forţă majoră cum ar fi un incendiu.
Te-ar mai putea interesa si:  SVSU Darabaniorasul Darabaniprefectul judetului Botosanisecetastare de alertaDan NechiforBotosani Online
4:28 pm Miercuri, 21 Septembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare