Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Sănătatea a ajuns în GSP cu „un caz incredibil: arbitru bătut de ambele echipe”. Dărăbănenii susţin că sunt nevinovaţi: „E prea de prea”

Echipa fanion a oraşului Darabani a ajuns „vedetă” în principalul cotidian de sport din România, Gazeta Sporturilor, care scrie că atât dărăbănenii cât şi gazdele din Vf. Câmpului l-au bătut acum 3 săptămâni la partida de Liga a IV-a ProSport-CS Sănătatea pe arbitrul Cohal Mitriţă. Comisia de disciplină a decis acum 10 zile mai multe sancţiuni, ambele echipe pierzând meciul cu 3-0.
„Centralul Cohal Mitriță, cel care oficia meciul, a fost agresat și lovit de jucători. Meciul a fost întrerupt în minutul 64, cînd Dărăbani conducea cu 2-1. Pentru că se simțea în nesiguranță, arbitrul a fluierat finalul” scrie Gazeta Sporturilor, care ne stâlceşte numele oraşului. Dărăbănenii neagă că ar fi lovit arbitrul. „E prea de prea…Suntem nevinovaţi. Nimeni de la noi nu a bătut arbitrul. Doar am întrebat arbitrul de ce nu a acordat penalti în minutul 64. Ce poate să facă un arbitru?! Doamne Dumnezeule! Totul a fost gratuit, noi nu am făcut nimic. Ne-a audiat la AJF un jurist care nu are treabă cu fotbalul” a declarat pentru Darabaneni.ro, Constantin Nechifor, delegatul oaspeţilor, cel care a fost suspendat 1 lună şi a fost amendat cu 30 de lei.
Delegatul dărăbănenilor a spus că reprezentanţii echipei sunt aproape de o decizie radicală, cum ar fi retragerea din campionat „Aşa nu are rost să mai joci fotbal. Măcar când eşti vinovat, nu ţi-e ciudă. Arbitrii se apără pe ei. Nu înţeleg de ce lovesc în noi pentru că nu eram acolo să ameninţăm primele locuri, ca să încurcăm pe cineva” a mai precizat delegatul echipei CS Sănătatea Darabani.
VEZI şi: PROSPORT VF. CÂMPULUI- CS DARABANI 1 pauză, 2 final cu năbădăi
Meciul a degenerat în ultimul minut al primei reprize, când portarul Sănătăţii, Alin Andruş, a comis un fault în careu, trecut cu vederea de arbitrul Cohal Mitriţă, fapt ce a declanşat furia gazdelor. Punctul culminant al întâlnirii a fost în minutul 64, când la un contact foarte dur între Florin Eşanu şi goalkeeperul gazdelor, cei doi jucători au rămas întinşi pe gazon, iar Cohal Mitriţă a acordat iniţial lovitură de la 11 m în favoarea dărăbănenilor. Delegatul susţine că a pătruns pe teren pentru a acorda primul ajutor atacantului său. „Era galben la faţă, i se încleştase maxilarul” a precizat Nechifor. La presiunea gazdelor, „centralul” a întors decizia, acordând lovitură liberă pentru Vf. Câmpului şi a fost rândul dărăbănenilor să protesteze, moment în care Cohal a fluierat finalul meciului.

Din sancţiunile acordate de Comisia de Disciplină în data de 5.11.2015, nu reiese că dărăbănenii ar fi lovit arbitrul:
Ambele echipe au fost sancţionate cu pierderea jocului cu 3-0 şi o penalitate sportivă în cuantum de 100 lei, pentru că nu au executat dispoziţiile arbitrului pentru a continua jocul;
Jucătorii Lucian Tărnăuceanu și Bogdan Cuzuban de la ProSport Vf. Câmpului se sancționează cu suspendarea pentru 6 luni și aplicarea unei penalități sportive în cuantum de 75 lei, deoarece au lovit arbitrul;
Jucătorul Bogdan Ceică de la CS Sănătatea Darabani se sancționează cu suspendarea pentru 4 etape și aplicarea unei penalități sportive în cuantum de 50 lei, deoarece a amenințat arbitrul;
Antrenorul Radu Nițu și delegatul Dan Bezercu, ambii de la echipa ProSport Vf. Câmpului, se sancționează cu suspendarea pentru 1 lună și aplicarea unei penalități sportive în cuantum de 30 lei fiecare, deoarece au părăsit suprafața tehnică;
Delegatul Constantin Nechifor de la CS Sănătatea Darabani se sancționează cu suspendarea pentru 1 lună și aplicarea unei penalități sportive în cuantum de 30 lei, deoarece a părăsit suprafața tehnică. (foto: R.B.)
Citiţi şi: Sănătatea le-a dat 5 celor din Flămânzi. Dărăbănenii l-au salvat pe central de furia oaspeţilor şi se pregătesc pentru nuntă
Adauga un comentariu
Ultimele articole

Concursul Național Catehetic ”Rugăciunea în viaţa mea” este organizat în anul 2022, Anul omagial al rugăciunii în viaţa Bisericii şi a creştinuluiși Anul comemorativ al sfinţilor isihaşti Simeon Noul Teolog, Grigore Palama și Paisie de la Neamț, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, de către Sectorul teologic-educațional al Patriarhiei Române, în parteneriat cu Ministerul Educației, în perioada 15 ... continuare »

29 aprilie 2022 a fost o zi emoționantă pentru elevii, cadrele didactice și reprezentanții Primăriei Viișoara. Emoții și lacrimi și pentru cei 2 veterani viișoreni Cojocariu Gheorghe și Giosu Ioan care, când cu zâmbetul pe buze când cu lacrimi în ochi, s-au bucurat, pentru câteva momente, de mângâierea și prețuirea elevilor de la Școala Gimnazială ”Dimitrie Brândză” Viișoara. Copiii s-au pregătit din timp pentru întâlnirea cu prețioșii veterani, ... continuare »

Darabaneni.ro a discutat cu Rareș Mandache, elevul dărăbănean care a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Istorie, cea mai mare performanță a învățământului dărăbănean. Adolescentul ne-a mărturisit că mama sa a rămas fără cuvinte în momentul în care a primit vestea rezultatului său la olimpiadă, încă nu e decis la ce liceu va merge, și le mulțumește tuturor celor care l-au susținut în obținerea acestui rezultat istoric. ... continuare »

Darabani are în prezent un lot chiar mai bun decât cel cu care a promovat în Liga a 3-a. Cu o pregătire fizică bună și câțiva tineri care să vină din urmă, ar putea face din nou pasul în al treilea eșalon fotbalistic. Dar ca să se mențină acolo ar mai fi nevoie și de bani, și nu puțini…Dar mai e până la vară. Frigul a fost pe primul loc duminică la Curtești, apoi fotbalul, unul bun în condițiile actuale. Bogdan Melinte a fost la originea golurilor ... continuare »

În cadrul proiectului ”Culoare și voie bună” elevii viișoreni au fost foarte activi și au transformat școala într-un spațiu mai prietenos, plin de culoare și emoție. Activitățile s-au desfășurat pe parcursul mai multor săptămâni, timp în care s-a simțit în rândul elevilor o trăire puternică și sinceră, o legătură de atașament, simpatie și respect reciproc, de apropiere și deschidere; au râs, s-au bucurat, au muncit, însă a fost o muncă care a ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”