Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Zahariea: „Publicam si declaratiile de avere si de interese, publicam tot”Secretarul oraşului Darabani, juristul Paulică Zahariea, a fost acuzat de consilierul independent Dan Tîrniceru Ifrim că încalcă Regulamentul de funcţionare al Consiliului Local pentru că nu publică procesele verbale ale şedinţelor. Funcţionarul Primăriei a promis că documentele de interes public ale administraţiei locale vor putea fi accesate, dar nici până la această oră nu s-a întâmplat acest lucru.

Având în vedere că am primit, în sfârşit, Regulamentul de funcţionare al Consiliului Local (CL), d-l secretar al oraşului a încălcat flagrant ultimul alineat al articolului 37 în care se precizează că secretarul unităţii administrativ teritoriale are obligaţia de a afişa în termen de 3 zile de la terminarea şedinţei de CL, la sediul Primăriei şi apoi pe pagina de internet, o copie a procesului verbal de şedinţă. De asemenea, am cerut până acum de trei ori salariile funcţionarilor Primăriei. Nu vreau pe nume, ci pe funcţii” a spus Dan Tîrniceru Ifrim.

Corneliu Aroşoaie i-a luat apărarea scretarului oraşului, precizând că unele copii ale proceselor verbale ale şedinţelor de CL nu au apărut la afişierul (foto) Primăriei în perioada în care funcţionarii instituţiei au fost în concediu. De asemenea, edilul şef a spus că se va lua legătura cu o firmă specializată pentru a actualiza site-ul Primăriei. „Publicăm şi declaraţii de avere şi de interese, publicăm tot” l-a completat Zahariea pe şeful său. „În legătură cu salariile, o serie sunt bune, o serie sunt de speriat, adică sub orice critică” a mai spus Aroşoaie. La două săptămâni de la ultima şedinţă de CL, de la afişierul Primăriei aflăm că „Muniţiile rămase neexplodate sunt un pericol şi astăzi”, programul de audienţe al conducerii Primăriei, Instituţiei Prefectului şi conducerii M.A.I, lista beneficiarilor de ajutor social, dar nu avem şi o copie a procesului verbal al ultimei şedinţei de CL.

Citiţi şi:
COMENTARIUL SAPTAMANII Inconsecvente si vanitati
12:44 pm Miercuri, 10 Octombrie, 2012

1 Comentarii la “Zahariea: „Publicam si declaratiile de avere si de interese, publicam tot””

  1. BRAVO TARNICERU!MA UIMESTI! spune:

    RUPE-I DAR VEZI SA NU TE CORUPA CA NICI TU NU ESTI DE FIER!

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare