Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COMUNICAT Agricultorii darabaneni vor primi platile pe suprafata integral pana la sfarsitul anuluiFermierii care au depus cereri pentru plata pe suprafaţă în primăvara anului 2012 au primit deja în conturi o parte din sprijinul solicitat. „În perioada 16-31 octombrie 2012,  Centrul Local APIA  Darabani  a  făcut plata în avans pentru un număr  de 1445  fermieri, suma încasată de aceştia fiind de  53,88 euro pe hectar. Precizăm  că în campania de depunere a cererilor de plată pentru anul 2012 la Centrul Local APIA Darabani s-au depus un număr total de 1485 cereri de plată.  Informăm pe toţi agricultorii dărăbăneni că luna viitoare vor primi sumele integrale ce constituie plăţile pe suprafaţă, de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. De la începutul lunii decembrie  se va face plata totală pe unitatea de suprafaţă (SAPS), cuantumul acesteia fiind de 119.66 euro pe hectar, aceasta însemnând că fermierii vor mai primi, până la sfârşitul anului, suma de 65,78 euro pe hectar. Dacă în anul 2011 fermierii au beneficiat pe unitatea de suprafaţă de 100,65 de euro, în acest an va fi o creştere de 19 la sută. Precizăm că plăţile care se vor acorda pentru cultură (PNDC) se vor face începând cu luna ianuarie 2012, cuantumul acestora nefiind încă stabilit”, se arată în comunicatul remis publicaţiei Darabaneni.ro de către purtătorul de cuvânt al APIA Botoşani, ing. Ioan Serediuc.


Te-ar mai putea interesa si:  APIA Darabaniing. Ioan Serediucfermieri
10:53 am Joi, 29 Noiembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare