Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

„Copiii-agenţi ai păcii” la şcolile din Rădăuţi-Prut şi Miorcani în Săptămâna Educaţiei Globale FOTO

Săptămâna Educaţiei Globale din acest an a debutat şi la Şcolile Rădăuţi-Prut şi Miorcani cu activităţi deosebite. Având în vedere tema de anul acesta, „Împreună pentru pace”, elevii au luat parte la activităţile din cadrul proiectului „Copiii - agenţi ai păcii”, coordonat de prof. Ceică Cristina-Luminiţa, consilier educativ.

Profesoara de istorie de la Şcoala Rădăuţi-Prut a abordat tema propusă din punct de vedere istoric, dar şi civic. Elevii claselor V-VIII au realizat o serie de desene sugestive şi un „arbore al păcii”. La Şcoala Miorcani, eleva Căruceriu Emanuela a compus două poezii pe această temă, iar Capra Raluca, Căruceriu Denisa, Baltă Ana-Maria, Apărăştei Elena Denisa şi Nichiteanu Raul au realizat compuneri şi reguli de comportament în şcoală şi societate care să fie respectate pe timp de pace, şi nu numai.Gavrilescu Oana, profesor învăţământ primar, a organizat clasa a III-a de la Şcoala Miorcani pe ateliere de lucru, copiii pictând curcubeul şi porumbelul păcii, care a fost realizat şi prin tehnica origami. De asemenea, sub îndrumarea prof. de limba engleză Botez Alexandra, elevii Căruceriu Eduard şi Amitrului Diana de la Şcoala Rădăuţi-Prut au realizat compuneri despre pace în limba lui Shakespear.

Ca urmare a efortului depus în această săptămână de elevii şi cadrele didactice, va apare un nou număr al revistei şcolii.

Click pe fotografie pentru a vizualiza mai multe imaginiTe-ar mai putea interesa si:  Cristina CeicaSaptamana Educatiei Globalescoala din MiorcaniScoala din Radauti PrutOana GavrilescuAlexandra Botez
11:57 pm Marti, 15 Noiembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare