Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Costica Macaleti: „Se pare ca sunteti buni in fata lui Dumnezeu”. Prefectul nu s-a regasit in pomelnicul slujbei de sfintire a spitalului VIDEOChiar dacă prenumele prefectului Costică Macaleţi nu s-a aflat în pomelnicul slujbei de sfinţire a noii unităţi spitaliceşti de la Darabani alături de cele ale parlamentarilor botoşăneni, reprezentantul Guvernului din judeţul Botoşani a spus că Divinitatea îşi face simţită prezenţa printre dărăbăneni. De asemenea, Macaleţi a spus că nu mai doreşte ca primarul Corneliu Aroşoaie să-i facă „observaţie” în legătură cu marginalizarea celui mai nordic oraş al ţării.

Decizia politică care s-a luat, de închidere a spitalului din Darabani a fost una greşită. Se pare că sunteţi buni în faţa lui Dumnezeu că s-a redeschis spitalul. Se spune că la o slujbă religioasă, când participă mai mult de un preot, Dumnezeu e printre noi. Sper să fie aşa,să rămână aşa, şi spitalul din Darabani să-şi facă activitatea cum a fost, de fapt, şi prin tradiţie. În pomelnicul citit de părinte s-a început cu prenumele Şerban, Andrei, Costel, Tamara, Doina ş.a.m.d., inclusiv Cornel. Pe mine nu m-au trecut” a spus Costică Macaleţi. Prefectul le-a transmis reprezentanţilor unităţilor spitaliceşti din judeţ să-l informeze în legătură cu problemele cu care se confruntă şi a amintit de vizita făcută la Darabani împreună cu Mircea Pop, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, sugerând ideea că şi dărăbănenii ar putea beneficia de drumuri civilizate, dar nu a precizat când se va întâmpla acest lucru.

Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieCostică Macaleţi
2:36 pm , 17 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare