Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ANUNȚ Dărăbănenii au la dispoziție o lună de zile pentru a depune actele necesare obținerii ajutorului pentru încălzireDin data de 12.10.2020, cetăţenii oraşului Darabani pot depune cererile şi declaraţiile justificative privind componenţa familiei şi veniturile acesteia, însoţite de acte justificative solicitate, la Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul primăriei oraşului Darabani.

Cei care pot depune aceste cereri sunt familii sau persoane singure, altele decât cele beneficiare de ajutor social, cu un venit net lunar de până la 750 lei pe membru de familie, se precizează într-un anunț al autorităților locale.
     
Acte justificative:

-    cerere şi declaraţie pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei cu lemne;
-    copii B.I./C.I.;


-    copii certificate de naştere copii sau C.I.;
-    adeverinţă de salariat;
-    copii cupoane pensii;
-    copie cupon ajutor de şomaj;
-    adeverinţă de la Registrul Agricol;
-    adeverinţă de la Taxe şi Impozite(persoane fizice);
-    copie cartea tehnică a autoturismului pentru cei care deţin;
-    extras de cont cu sumele încasate de la  A.P.I.A. ;
-    dosar cu şină.

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei cu lemne se acordă pe perioada sezonului rece noiembrie 2020 – martie 2021.

Beneficiarul ajutorului de încălzire este proprietarul locuinţei sau titularul contractului de închiriere. Data limită pentru depunerea dosarelor este 12.11. 2020.
Te-ar mai putea interesa si:  ajutoare de caldura
9:15 pm Marti, 13 Octombrie, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare